2013. május 28., kedd

Gyereknapi nyereményjáték 2013.- nyertese

Véget ért az idei gyors Gyereknapi nyereményjáték, köszönöm a részvételt! :o)
Az eddigiek közül ez produkálta a legtöbb látogatót, kb. 4-5X annyian nézték meg, mint a többit. Igaz, a játékosok száma már nem volt ehhez arányos, na de nem lehetett mindenkinek a nyeremény szimpatikus. ;o)

A kis felmérés eredménye:
A játékosok felének van gyermeke, többnyire kislány (de csak 2 jelentkezéssel maradtak le a fiúk), és nagyon jelentős részük 0-6 éves korú. Mindegyik szülő minden nap, akár naponta többször is felolvas a gyermekének.
Arra a kérdésre, hogy mennyire folyásolja be a gyermekkori olvasás (itt a felolvasásra gondoltam persze), hogy a későbbiekben milyen lesz a kapcsolata a gyereknek a könyvekkel, többnyire olyan választ kaptam, hogy nagymértékben. A válaszadók úgy gondolják, hogy gyorsabban fejlődik így a pici, nyitottabb lesz, megkedveli a könyveket már kiskorától, de persze a szülői minta se maradt ki a sorból. Ugyanakkor volt aki kiemelte, hogy ez csak részlegesen folyásolja be a későbbi kapcsolatot, nem lehet erre hagyatkozni maximálisan.
Bartos Erika, Marék Veronika neve, szinte minden válasznál feltűnt, hogy mi a gyerkőc kedvenc mesekönyve.
Arra a kérdésre pedig, hogy amikor a játékos volt kicsi, milyen sűrűn olvastak fel neki a szülei, a többség (nagyon nagy többség) azt a választ adta, hogy hetente többször, vagy amikor rájuk jött.
Azzal gondolom nem okozok meglepetést, hogy a régi kedvenceket a szülők se felejtik, igyekeznek megkedveltetni a gyermekeikkel.
Az utolsó kérdéssel pedig (Mi a véleményed a mai gyermekirodalomról?), nagyon érdekes eredmény született. Igazából számítottam is rá, de ugyanakkor még sem. A válaszadók kiemelt többsége, valamilyen szinten negatív véleményt fogalmazott meg a maiakkal kapcsolatban. De ez tán megér majd egy külön bejegyzést. ;o)

Lássuk akkor a sorsolást! 25-en jelentkeztek a játékra, a random.org-al sorsoltam és íme:

A nyertes pedig:

Élő Andrea- @Cseppke

Gratulálok! 
Megy az e-mail is!

Köszönöm a részvételt és tartsatok velem továbbra is! ;o)
_____________________
* A táblázat képét megnézhetitek ITT.

2 megjegyzés: