2013. május 24., péntek

Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe! 3.

Mi is az Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe?: külföldi minta alapján indult rovat. A lényege az, hogyha ajánlanál egy könyvet a figyelmembe/figyelmünkbe, akkor "ragadj tollat" és írj egy ajánlót róla nekem. Én pedig megosztom a gondolataidat a blogomon. 
Bővebben ITT olvashatsz a hogyanokról és a rovatról.

Pár nappal ezelőtt futott be ez az ajánló, és bennem csupa jó érzéseket keltett. De előtte lássuk akkor a mailt:

"Szia Niki!
Én Ray Gibson és Jenny Tyler Játszókönyvét szeretném a figyelmedbe ajánlani. A kislányom öt éves és nagyon szeret gyurmázni, festeni, maszatolni, sütni. Ez a könyv igazi kincsesbánya nekünk.
A könyv 4 témakörről szól: gyurmázás, papírjátékok, limlomok, Karácsony. Mindegyik témakörnél sok szuper, könnyen és olcsón megvalósítható ötleteket ad. 
Üdvözlettel: Rita"

Amikor megláttam, hogy most mely könyvet is ajánlották a figyelmembe, egyből mosolyra húzódott a szám. Ugyanis ez a könyvecske még nekünk is megvolt és nagyon szerettem! :o)
Tényleg nagyon szuper ötleteket ad, a megvalósításukhoz se kellenek vagyonok, sőt, lényegében olyan hozzávalók szükségesek hozzájuk, amik a legtöbb háztartásban szerintem fellelhetőek.
Közeledik a nyári szünet, aki tudja, szerintem a könyvtárukban érdeklődjön utána a könyvecskének vagy szerezze be, mert tényleg nagyon jó!

Ha szeretnél te is egy könyvet ajánlani a figyelmembe, akkor ITT olvasd el a rovathoz az információkat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése