2013. május 23., csütörtök

Gyereknapi nyereményjáték 2013.

Ez most egy gyors nyereményjáték lesz, lévén, hogy teljesen el voltam kalibrálva egy héttel. Totál az volt bennem, hogy jövő Vasárnap lesz Gyereknap. Pirulok is ezerrel. ;o)

Minden évben volt a nagy nap megünneplése végett nyereményjáték a blogon, idén se lesz ez másképp. Két kis könyvecskét lehet nyerni a Barátnőm, Bori sorozatból. Méghozzá, mivel gondolom sokan várjuk már az igazi nyarat (én legalábbis nagyon, mert itt jelenleg is elég szeles, nem épp nyárias idő van), így ennek megfelelően 2 igazi nyári kötetet fogok postázni, 1 szerencsés nyertesnek. Természetesen nem kikötés a játékban való részvételhez, hogy a játékosnak legyen gyermeke, hisz vannak testvérek, unokatestvérek, szomszédok, barátok, meg amúgy is, teljesen egyszerűen el lehet tenni a jövőre nézve is. ;o)


Mi a feladat?
1.) Először is, légy feliratkozva a blog valamely csatornájára! Vagyis kövess Facebookon keresztül vagy lent a Rendszeres olvasóknál.
2.) Aztán ezt követően töltsd ki az alábbi dobozkát. Pár kérdés lesz benne, amolyan felmérés szerűen, aminek az eredményével jönni fogok majd a blogon is, ha kiértékeltem. (Természetesen a kiértékelésnél csak statisztika lesz, név nélkül.)

Beküldési határidő: 2013. május 27. 24:00
Sorsolás: május 28.

A nyereményjáték véget ért! 
Bővebben ITT.
A nyertes pedig:

Gratulálok! :o)
 _______________
* 1 névvel csak 1 jelentkezést fogadok el!
** A nyertes nevét itt is közzé teszem, de e-mailben is megkeresem őt. 
*** A nyereményt pedig postán juttatom el a részére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése