2013. április 7., vasárnap

Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe! 2.

Mi is az Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe?: külföldi minta alapján indult rovat. A lényege az, hogyha ajánlanál egy könyvet a figyelmembe/figyelmünkbe, akkor "ragadj tollat" és írj egy ajánlót róla nekem. Én pedig megosztom a gondolataidat a blogomon. 
Bővebben ITT olvashatsz a hogyanokról és a rovatról.

Tegnap kaptam egy újabb könyvajánlót a rovathoz, méghozzá @Johanna tollából.

"Szia, Niki!
Ajánlanám Jamie McGuire-tól a Gyönyörű sorscsapás című könyvet, nekem nagyon bejött.
A könyv egy Abby nevű egyetemistáról szól, aki barátnőjével, Americával új életet akar kezdeni valahol az előzőtől távol. Abby Abernathy mindenre fel van készülve, csak a suli ügyeletes szívtiprójára, Travisre nem.
Abby nem ájul el tőle, nem akar tőle semmit, de Trav eltökélte, hogy ő akkor is megszerzi Abby-t. Így vagy úgy.
A leírás alapján nyilván mindenki - ahogy annó én is - egy tipikus sztorira számít, mert hát valljuk be, nem ez asz első ilyen könyv. Azonban  a Gyönyörű sorscsapás sokkal több ennél. Az úgyis-az-enyém-leszel játék mellett teljesen hűen ábrázolja az egyetemi bulizós életet, ami tele van piával, szexel, kavarással és töménytelen mennyiségű csalódással.
Ha azt kellene konkrétan megmondanom, hogy miért tetszett annyira, akkor nem tudnám megfogalmazni, mert valahogy minden. Teljesen magával ragadott, odaszögezett a kanapéhoz és elérte, hogy semmi, de semmi mást ne akarjak tenni, csak olvasni és olvasni. Tedd azt te is, tetszeni fog!:)"
Köszönöm! Eddig is nagyon kíváncsi voltam a könyvre, mert csupa jó értékelésbe botlottam róla, de ezek után biztos, hogy hamarosan be is fogom szerezni. ;o)


Ha szeretnél te is egy könyvet ajánlani a figyelmembe, akkor ITT olvasd el a rovathoz az információkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése