2013. április 25., csütörtök

Letye-petye-lepetye 19.

Az Ulpius-ház Könyvkiadó romantikus- erotikus könyvdömpingre készül 3.


Már írtam ITT és ITT is arról, hogy miket fog kiadni a Kiadó, és hát újra jövök a nagy hírrel: a lista nem teljes, van ám még folytatás!
Igaz, most már azoknak is kezd a könyökükön kijönni ez a nagy romantikus-erotikus döpping, akiket amúgy nem zavart eddig ez az egész (lásd, engem pl.), de sebaj! Kicsit most olyan ez az erotikus láz, mint anno a vámpíros mánia a Twilight-nál. Minden bokornál terem egy bestseller szerző, aki a témával foglalkozik. :oS A kérdés csak az, hogy a rengeteg ilyen könyv közül, mennyi fogja ténylegesen megnyerni az olvasókat és mennyi fogja elnyerni a sz.r jelzőt. *Hű de mérges vagyok. Nem rég írtam meg a Meztelenülről szóló bejegyzésemet, még mindig ki vagyok akadva ennek a semminek az árán.*
 

Ellisson, C.J.: Élvezd a vaníliát

"Fedezd fel a benned rejlő rossz kislányt, és engedd szabadjára... Heather Pierce unja, hogy szakmai és magánéletében is a háttérbe szorul. Egyetlen éjszakára kétségbeesetten szeretne más bőrébe bújni, ezért részt vesz egy villámrandin. Talán itt, névtelenségbe burkolózva, új emberré válhat, amíg másként nem dönt. Amikor egy férfi, akinél esélye sem lehetne, az asztalához ül, Heather összeszedi minden bátorságát, és átveszi az irányítást, titokban attól félve, hogy elrejteni kívánt valódi énje elutasításra talál.
Tony Carmine, beszerzési igazgató és nemzetközi hírű nőcsábász, élete legfontosabb üzletét készül megkötni. Azonban egy villámrandin megismerkedik Heatherrel...és felfedezi, hogy talán éppen alárendelt szerepre van szüksége. Heather buja érzékisége megszállja minden gondolatát, égető vágy ébred benne, hogy magáénak mondhassa a legizgalmasabb szeretőt, akivel valaha találkozott. Egészen addig, amíg egy nap be nem sétál a konferenciaterembe, és meg nem látja Heathert az asztal túloldalán.


McHugh, Gail: Ütközés

"Egy elmulasztott első találkozás...
Majd egy második esély...
Emily Coopernek nemrég halt meg az édesanyja. Próbálja feldolgozni gyászát, s mivel befejezte főiskolai tanulmányait, úgy dönt, New Yorkba költözik, hogy új életet kezdjen.
Dillon Parkernek megvannak a maga titkai, ám mindent elkövet, hogy enyhítse Emily bánatát. Tisztában van vele, hogy képtelen a lány nélkül élni. Kedves, figyelmes és gondoskodó vele, megvan benne mindaz, amire Emily egy férfiban vágyik.
Ám a lány megismeri Gavin Blake-et, a gazdag és hírhedt, veszélyesen elbűvölő playboyt. Emily önmaga előtt is próbálja tagadni fellobbanó vonzalmát, de Mr. Magas Sötét Jóképűt nem olyan fából faragták, hogy könnyedén elengedje a lányt. Saját múltbéli fájdalmán túllépve semmi nem állíthatja meg Gavint, hogy elnyerje Emily szívét.
Ez a váratlan találkozás arra készteti Emilyt, hogy átértékelje korábbi döntéseit, és új választásokkal szembesül, amelyek régi barátságokat dönthetnek romba, szíveket törhetnek össze, és örökre megváltoztatják az életét…"


Malpas, Jodi Ellen: Ez a férfi

"Ava O’Shea, a fiatal belsőépítész az első találkozójára igyekszik a Manor tulajdonosával, Mr. Jesse Warddal. Nem számít másra, csak egy túlsúlyos, nyakkendős, tehetős vidéki úrra, és a megérkezésekor semmi nem is utal egyébre. Hogyan tévedhetett ekkorát? A férfi lehengerlően jóképű, elbűvölő és magabiztos. És öntelt, hedonista playboy is, aki nem ismer határokat. Ava kétségbeesetten küzd Ward vonzereje ellen, de nem bír azzal az elsöprő hatással, amelyet a férfi gyakorol rá. Minden ösztöne azt súgja, hogy meneküljön, és menekül is, de Jesse Ward nem szívesen engedi el. Akarja a lányt, és a fejébe veszi, hogy megszerzi. Ava tudja, hogy veszélyben a szíve, de hogyan menekülhetne, ha a férfi nem ereszti?"
(ennek jön a II. része is, "A férfi alatt" címmel.)  :oDD

___________________
*és még a bejegyzéssablonom is szétesett! Tudnám miért így tördelt ez a nyavajás! Na mindegy.*

2 megjegyzés:

  1. Hát ez kell a népnek. Kiélheti magát az, akinek ez az igénye :)

    Szerencsére, azért jóóó sok egyéb könyv is megjelenik.

    VálaszTörlés
  2. Nekem magával a műfajjal nincs bajom, sőt, mondhatni kedvelem is. Bajom azzal van, hogy az Ulpius most mindent kiad, majdnem 4000 Ft darabáron, amiben szex van. Kiadják a szart is, csak pénzt csináljanak belőle és bepalizzák az olvasókat! Nyilván, szükség van erre a műfajra, de ahelyett, hogy a piacra öntenek minden trutyit, helyette inkább adnának ki olyanokat, amikben van legalább valami fikarcnyi eredetiség.

    VálaszTörlés