2012. szeptember 10., hétfő

Musing Mondays- Kérdezz! Felelek! (20., 21., 22.)

Az utóbbi két hétben ilyen-olyan okból kifolyólag elmaradtam a Heti összefoglalóval. Lehet, hogy ezek a vasárnapi bejegyzések egy ideig szabadságra is mennek. Most viszont van időm pótolni az elmaradt Musing Mondays válaszokat, így hát íme.

Mi is az a "Musing Mondays"?: ez az esemény a Should Be Reading blogról indult. Lényege az, hogy minden Hétfőn a blog írója -MizB- feltesz egy kérdést, amire aztán válaszolhatsz a blogodban, majd pedig a linkeled a bejegyzésedet az adott bejegyzéséhez.
Mi a legfurcsább, legőrültebb könyv, amit olvastál? 
A legfurcsább A nekrofil egyértelműen. Nagyon beteg egy könyv. Visszataszító, gusztustalan, viszont ugyanakkor mégis letehetetlen.
A legőrültebb viszont A leghülyébb angyal. Elég abszurd, mint egy félresikerült karácsonyi történet zombikkal. Ugyanakkor a Biff evangéliuma se volt egy egyszerű történet. :o) Christopher Morre egyszerre őrült és humoros, érdekes párosítás. ;oD
Gondoltál már arra, hogy írsz egy könyvet? Milyen műfajú lenne?
Hát ..., mostanság egyáltalán nem fordult meg a fejemben. De ha egyszer mégis próbálkoznék vele, akkor az fantasy lenne vagy egy humorosan romantikus történet vagy pedig gyermekirodalom.
Mit szoktál jegyzetelni olvasás közben?
A válaszom rövid: semmit. Nagyon ritka, hogy jegyzetelnék, sőt, ha jegyzetelek is, az jót nem jelent. Legutóbb Fejős Éva Helló, Londonjánál jegyzeteltem, de aztán a 100valahanyadik oldalon feladtam az olvasását.
Szóval jegyzetelni nem jegyzetelek, ha valamit mégis ki akarok jelölni, akkor kis sárga öntapadós fecnikkel szoktam jelölgetni. Ez lehet vagy egy jól sikerült mondat vagy egy fontosabbnak vélt információ.
A legutóbb olvasott könyvemnél pl. csak 1 fecnit használtam fel, egy idézet miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése