2012. szeptember 24., hétfő

Musing Mondays (24.)- Kérdezz! Felelek!

Mi is az a "Musing Mondays"?: ez az esemény a Should Be Reading blogról indult. Lényege az, hogy minden Hétfőn a blog írója -MizB- feltesz egy kérdést, amire aztán válaszolhatsz a blogodban, majd pedig a linkeled a bejegyzésedet az adott bejegyzéséhez.
Az olvasáson kívül van valami hobbid? Gyűjtesz valamit?
Anno kislányként elég nagy gyűjtőszenvedélyem volt. Kezdtem a levélpapírral, aztán jött a szalvéta, majd a képeslap mániám. Mindez tartott olyan 13 éves koromig, aztán amilyen váratlanul fellobbant, olyan gyorsan véget is ért. Ma már kimondottan nem gyűjtögetek, de mivel könyvjelzőből folyamatosan hiányt szenvedek -mert egyszerűen felszívódnak, majd hónapokkal később lehetetlen helyekről felbukkannak- így igyekszem minél többre szert tenni.
Ha lehet mondani, hobbim is, hogy könyvjelzőket gyártok, kisebb-nagyobb sikerrel. Mert amúgy a kézügyességem elég silány -lassan ott tartunk, hogy Gyerkőcöm szebben rajzol, mint én, mert bizony még 28 évesen se jutottam tovább a pálcikaemberkéknél-, de szeretek a neten képeket gyűjtögetni, majd megvalósítani a különböző könyvbigyókat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése