2012. szeptember 18., kedd

A Manó Könyvek is új vizekre evez

Eddig a kiadó a gyermekirodalmáról volt híres, de most új vizekre evez, méghozzá az ifjúsági irodalom kategóriájában. Hamarosan kapható lesz egy trilógia első része a gondozásukban.

Várható hazai megjelenés:
október 25.
Oldalszám: 320
Ára: 2990
"Sky egy kicsit zárkózott, szorongó tizenhat éves lány, aki túlságosan jól tudja, milyen érzés kívülállónak, idegennek lenni valahol. Mikor Londonból Coloradóba költözik kissé különc nevelőszüleivel, megtapasztalja milyen egy tipikus amerikai középiskola, és milyen egy nem tipikus fiú. Zed Benedict jóképű, tehetséges, minden lány álma, csak épp sötét titkok veszik körül.
Aztán Sky egy hangot hall a fejében… Az Ő hangját. És Zed is hallja, érti az ő válaszait, amiket még ki sem mondott. Mi ez az egész? Kik a savantok, és létezik olyan, hogy lélektárs? Sky hiszi is, nem is, amíg mélyen belül fel nem éled benne egy képesség, amitől már rég meg akart szabadulni. Valami, amitől egész életében félt...
A múltjában árnyak üldözik, és a jövőjét gonosz erők fenyegetik, Skynak pedig szembe kell néznie a sötéttel, még ha ez azt is jelenti, hogy le kell mondjon arról, amit a szíve diktál...
Természetfeletti képességek, szövevényes összeesküvés és két kamasz szerelme - a trilógia első része, a világsiker után, végre magyarul is!"

2 megjegyzés:

  1. Újabb könyv a kívánságlistámon :)

    VálaszTörlés
  2. Én még nem tudom, kicsit félek tőle. :o) Szerintem megvárom az első véleményeket róla, hogy jó avagy sem. ;oP

    VálaszTörlés