2012. szeptember 13., csütörtök

A Geopen Könyvkiadó másik őszi újdonsága

Eredeti címe: Girl of Nightmares
Kiadja: Geopen Könyvkiadó
Oldalszám: 288
Ára: 2.990
Már beharangoztam nektek a Geopen Könyvkiadó őszi újdonságai közül az egyik ifjúsági irodalmat, A kört, most pedig a Vérbe öltözött Anna folytatására, A rémálmok lányára szeretném egy kicsit felhívni a figyelmeteket.

A fülszövege: "Hónapok teltek el, amióta a vérbe öltözött lány, Anna Korlova becsapta maga mögött a Pokol kapuját, de Cas Lowood, a híres kísértetvadász nem tudja kiheverni elvesztését. Hiába mondják a barátai, hogy Anna miatta szállt alá, ő csak élőhalottként tengődik. A fiú tudja, hogy sosem talál rá a szerelemre egy élő lány oldalán, senki sem hasonlítható az ő halott Annájához. És csak őt látja mindenütt, vele alszik el és vele riad fel rémálmaiból. De valami nagyon nincs rendjén... Ezek nem képzelgések. Valahányszor megjelenik, látszik Annán, hogy a legválogatottabb kínzásokat kell kiállnia. Persze meg kell bűnhődnie tetteiért, de Cas úgy érzi, most rajta a sor, hogy viszonozza a lánynak, amit érte tett..."

Lehetőségem nyílt ebbe a könyvbe is beleolvasnom egy kicsit, igaz, még nyers, szerkezetlen és nem végleges állapotában.
Továbbra is úgy érzem, hogy ízig-vérig ifjúsági irodalom. Könnyed, szórakoztató, de nem az amolyan zizisen szellemes történet, csak olyan kellemesen.
Igaz, hogy csak az első kb. 50 oldalhoz volt szerencsém, de ha jól sejtem, lesz egy kis csavar a történetben, ami tán fel fogja rendesen forgatni azt a bizonyos vizet. ;o)

A könyv várhatóan november 20-án jelenik meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése