2012. július 11., szerda

"Waiting On" Wednesday (16.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez. 

Tavaly év végén írtam A csodálatos Waverley-kertről. Nem csak nálam olvashattatok pozitív értékelést a könyvről, hanem szinte minden könyves blogban. Hamarosan pedig az írónő egyik másik történetét is olvashatjuk magyarul.
Hivatalos magyar fülszövegbe nem botlottam, de kicsit utánaolvastam külföldi blogokban, hogy mire lehet számítani, így most fülszöveg helyett rövid tartalmat foglalok össze nektek a bejegyzések alapján!

Várható megjelenés: október 30.
Kiadja: Könyvmolyképző Kiadó
Ára: 2999
Josey a húszas évei második felében jár és ő gondozza az édesanyját. Egyetlen vigasza az életben az édességek és a romantikus könyvek. Igen ám, de aztán egy napon rátalál Dellara (aki egy részben nemezis, két részben pedig tündér. Ezt jól értelmeztem amúgy- kérdezem persze attól, aki olvasta már a könyvet?), aki megmutatja neki, hogy mi a boldogság és hogy juthat el odáig.
Csupa melegség, humor, mágia jellemzi a történetet és egy családi titok, továbbá a második esély. ...

Igaz, túl sok bejegyzést nem néztem meg, de mindegyik pozitívan jellemezte a könyvet, sőt, volt amelyik a legjobbnak az eddigiek közül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése