2019. november 18., hétfő

Októberi összefoglaló

Forrás
Piszok gyorsan elrepült ez a hónap is! Döbbenetes, hogy még csak most ért véget a nyár, kezdődött az iskola és lassan már ott tartunk, hogy díszítjük a Karácsonyfát!

Szoktam írni arról, hogy mi történt velem az adott hónapban, de ez most elmarad azon oknál fogva, hogy egyszerűen nem emlékszem semmire. 😂 Ebből kiindulva nem lehetett valami izgis hónapom. 😅 Amúgy biztos nem, így, hogy itthon vagyok a Kicsivel és meg be is köszöntött a csúnya idő, tényleg elég egyhangúak a napjaim.

TOP3 könyv, amit a hónapban olvastam

18 könyv olvasását fejeztem be a hónapban. Igen, még magam is megdöbbentem ezen a számon, de októberben tényleg elkapott a láz, minden este órákig olvastam még az ágyban, miután le lettek fektetve aludni a gyerekek.
Több könyvet is 5 csillagosra értékeltem, így most nem 3-at emelnék ki, hanem 5-öt.
↪ Ezekiel Boone: Kirajzás
↪  Lisa Wingate: Elrabolt életek
↪  Gary Chapman – Ross Campbell: Gyerekekre hangolva
↪  Jodi Picoult: Életszikra
↪  Michael Robotham: Dédelgetett titkok

És amiknek az olvasása folyamatban van még

Blogélet a hónapban 

11 bejegyzést tettem közzé, de még mindig nagyon sok van piszkozatban. Főleg így, hogy a hónapban faltam a könyveket.
A hónapban a legolvasottabb bejegyzés Az ​ágybérlő volt, de második helyen tartja magát azért a Helló ​újra, kedves exem!. 😅
Vicces keresőkifejezésem nincs, legtöbben könyvekre kerestek rá és jutottak el így az oldalra. Mondjuk a mi az a töltésáramlást nem értem, de a válaszom innen is: fizikából katasztrófa voltam mindig!
Közönség tekintetében a TOP3 ország Magyarország, Bulgária és USA volt.

3 gondolat, amit novembertől remélek

① Jó időt. Tudom-tudom, minden évszaknak meg kell lennie a sajátosságának, de én utálom a hideget és az esőt!
② Be szeretném szerezni a karácsonyi ajándékok nagy részét, hogy elkerüljem a decemberi őrületet, remélem összejön majd! 🎄
③ És egy nagy döntés előtt állok, amit ebben a hónapban meg kell hoznom. Át kell rágnom, megvizsgálnom minden oldalról, majd pedig döntenem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése