2019. november 28., csütörtök

Julia Quinn: A ​másik Miss Bridgerton

Eredeti cím: The Other 
Miss Bridgerton (2018.)
Kiadta: GABO (2019.)
Oldalszám: 392
Forrás: kölcsön kapott
Értékelésem:

Az írónő a Rokesby család szériájával új családi krónikát kezdett megírni. Időben ugyanott vagyunk, mint a Bridgertonok idejében, sőt, a Rokesbyk kapcsolatban is állnak a családdal.
A sorozat második részéről 1 évvel ezelőtt ITT írtam, most pedig sorra került a harmadik kötet. 

Poppy Bridgertonnak nem sok kell, hogy vénlány maradjon, a jelenlegi szezonban sem járt szerencsével. Így elutazik az egyik barátnőjéhez, ahol nem kis kalamajkába keveredik. Az egyik sétája során kalózok rejtekhelyére bukkan, akik rajta is kapják, így mit tehetnének, magukkal cipelik a hajóra, ami ki is fut úgy, hogy a nő rajta marad. Egyenesen Portugáliába.
Persze Poppy nem könnyíti meg az elején a titokzatos kapitány helyzetét, de ahogy sejteni lehet, egymásba fognak gabalyodni. 

Aranyos volt a történet, de koránt se hoztam számomra azt, mint a Bridgerton család szériája. 
Poppy szimpatikus karakter volt, cserfes, bájos, okos, a kapitány se maradt le mögötte, izgalmas volt a titokzatossága, bár az elejétől kezdve az olvasó előtt nem volt nagy titok, hogy ki is ő. 
A cselekménnyel se volt probléma, izgalmas volt elképzelni, hogy szerencsétlen nőt mi várja majd otthon a kis kalandja után.

A történet végén megvolt a kis izgalom is, mert a szereplők elsodródnak egymás mellől, de természetesen minden jó, ha jó a vége.

Összességében aranyos volt a történet. Húzták a főszereplők egymás agyát, civakodnak, majd összejönnek. Izgalmas volt a várakozás velük együtt, hogy végre mikor csattan el az első csók és lesz-e komolyabb kapcsolat közöttük. De maradandó nyomot nem fog hagyni bennem a történet, ahhoz elég felejtős volt számomra. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése