2018. január 28., vasárnap

Újévi fogadalmak Book Tag


Dorka hívott ki így az új év kezdetén erre a Book Tagra, amit ezúton köszönök neki. 😊 

1. Egy író, akitől szeretnél olvasni idén, de eddig még semmit nem olvastál tőle 

Katarina Bivald lenne ez a bizonyos író, méghozzá a még 2015-ben magyarul megjelent Garantált ​hepiend c. könyve miatt. Nagyon meghozták a kedvemet az elolvasásához, így idén szeretnék rá sort keríteni.
2. Egy könyv, amit mindenképpen szeretnél elolvasni

Jessie Burtontól a Múzsát. A babaház úrnője is nagyon-nagyon tetszett tőle, így érthető, hogy miért is vagyok annyira kíváncsi a nem olyan rég magyarul is megjelenő legújabb történetére.

3. Egy klasszikus, amit szeretnél elolvasni 
😅 Nos hát ... nem terveztem klasszikus olvasását.

4. Egy könyv, amit szeretnél újraolvasni 

Mivel idén egy saját könyves kihívást terveztem be magamnak, így a Csipkerózsa újraolvasására gondoltam, amikor ezt a pontot is felvettem a listára. Igazából nem vagyok egy nagy újraolvasó, mert már ismerem a történetet, nem tud újdonságot nyújtani és hamar unni kezdem így, viszont ez a könyv nem hosszú, nagyon tetszett és kíváncsi vagyok arra, hogy 7 évvel később mi lenne a véleményem róla az első olvasásához képest. 

5. Egy könyv, ami ezer éve várólistás és idén el akarod olvasni végre 

Az ördög köve már tényleg ezer éve van a polcomon (lassan 6 éve már, ó te jó ég!), mindig tervezem, hogy na most elolvasom, de aztán még sem. Úgyhogy most is tervben van, majd elválik, hogy sor fog-e kerülni rá.

6. Egy jó vastag könyv, amit beterveztél 

Kikölcsönöztem a könyvtárból A tizenketteket, úgyhogy ha így nézzük, akkor beterveztem, hogy elolvasom a közeljövőben. 

7. Egy író, akitől már olvastál és idén is szeretnél 
Julia Quinntől szeretnék és valamilyen szinten biztos vagyok abban is, hogy fogok is tőle, mert nagyon szeretem a történelmi romantikus történeteit.

8. Karácsonyra kapott könyv, amit el fogsz olvasni idén 
Nem kaptam Karácsonyra könyvet. Helyette kaptam egy szuper vasalót, így azt fogadom, hogy sokat fogom idén is használni. 😉

9. Egy sorozat, amit elkezdeni és befejezni is 2018-ban fogsz
Na ilyen tuti nem lesz! 😀 Mármint az előfordulhat, hogy idén elkezdek egy újabb sorozatot a ki tudja már hányadik sorozatom után, de hogy be is fejezem még ebben az évben? Hát ... elég kicsi rá az esély, hacsak nem valami mangáról van szó és csak pár kötetes az egész kevesebb, mint 100 oldallal kötetenként.

10. Egy megkezdett sorozat, amit be fogsz 2018-ban fejezni 
Az Ambrózy báró eseteit szeretném befejezni. Még a Bitó és borostyán illetve a Nász és téboly van hátra.

11. Van valami olvasási terved? Ha igen, hány könyvet tervezel idén elolvasni? 
2017-ben 59 könyvet olvastam el. Mivel nem hiszem, hogy több időm és energiám lenne ebben az évben majd a könyvekre lévén, hogy a Kicsi remélhetőleg ebben az évben már rohangálni fog, de azért mégis csak hozzuk már a tavalyi szintet, így ennyit terveztem be:
12. Bármilyen egyéb célkitűzés?
Ebben a bejegyzésben a könyves és a nem könyves terveimről. Izgalmas lesz év végén majd visszanézni, hogy mi jött össze belőle és mi nem. 😏

2 megjegyzés:

  1. Köszi, hogy kitöltötted :)
    A Csipkerózsa könyvvel egy ideje szemezek, de sosem mertem beruházni rá, kíváncsi leszek rá, hogy 7 év után mi a véleményed róla, és ha újraolvasás után is tetszeni fog, akkor meggyőztél, megveszem és elolvasom :D

    VálaszTörlés
  2. Tervbe vettem, hogy a hónapban elolvasom. :)

    VálaszTörlés