2018. január 16., kedd

Film vs könyv: Az útvesztő

Már nem is tudom melyik csatornán vetítették októberben Az útvesztőt, de amint megláttam egyből beugrott, hogy adaptációról van szó és már tekertem is vissza. Ráadásul az is eszembe jutott, hogy nem is akármilyen könyvről van szó, mert többször ajánlottátok már a figyelmembe. Például Maja is az egyik Ajánlok egy könyved a figyelmedbe! során.

Mit kell tudni a filmről?

"Thomas egy liftben ébred, és a nevén kívül nem emlékszik semmire. Az ajtón túl különös világ várja. 60 srác, akik elzártan, szigetszerű univerzumukban élnek, és egyetlen dolgot tanulnak: a túlélés trükkjeit. Ők nem lepődnek meg az újonnan érkezőn: havonta egyszer mindig jön valaki. Világukat útvesztő veszi körül. Aki szökni próbál - és sokan vannak ilyenek - mind ottvesznek. Ezek a szabályok, melyek nem változnak és nem változtathatók. Valami mégis átalakul. Egy titokzatos üzenet hatására néhány srác azt hiszi, van remény a lázadásra. Még akkor is, ha fogalmuk sincs, ki ellen kell lázadniuk, és mekkora veszéllyel próbálnak szembenézni. "
Bemutató dátuma: 2014. szeptember 18.
✘ magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 113 perc
Eredeti címe: The Maze Runner
forrás: port.hu

Hogy tetszett?

Röviden: NAGYON!!!!!!! Ha szeretitek a disztópikus történeteket, akkor ne hagyjátok ki! Ugyanolyan, mint a többi ilyen (pl.: Beavatott), de mégis nagyon izgalmas és lebilincselő volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése