2018. január 5., péntek

A postás mindig kétszer csenget (46.)

Mi is az A postás mindig kétszer csenget?: Ez az esemény külföldi blogok mintája alapján indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb


Igaz, hogy a novemberben kölcsönzött VIII. Henriknek és A nap és a hold dalának még csak neki se kezdtem, de rá kellett jönnöm, hogy teljesen mindegy meddig maradnak nálam, mert nem is fogom őket elolvasni. Akkor és ott a könyvtárban megfogtak, de itthon már nem tudtak rávenni az olvasásra. Így hát visszavittem őket és most tényleg visszafogtam magamat. Csak A kék kabátos lány és A tizenkettek jöttek velem haza.  
A kék kabátos lányt így hirtelen nem is emlékszem melyik blogon láttam, addig a létezéséről se tudtam. De mivel érdekel a II.vgh. és a történet ebben a korban játszódik, amikor megláttam a könyvtárban egyből eszembe jutott a bejegyzés és így a kosaramban landolt a könyv. 
A tizenkettek nem tervezett volt, de 2012-ben olvastam még a trilógia első részét, ideje lenne tán folytatnom. 😊  
A kék kabátos lány olvasását befejeztem már. Nem vagyok csalódott, de azért jobb történetre számítottam. A tizenketteknek még nem álltam neki.

Recenziós kötet a Gondolatmappa, melynek a megjelenésre nagyon vártam, ugyanis az írónőtől nagyon tetszett az Április út és a Kilenc is. Valamint így landolt nálam a Nagy ívben is, miután olvastam a fülszövegét és úgy éreztem ideje lesz egy kis rendet tennem magamban.

A Book a Sloth Club decemberi dobozában volt a Szelidíts meg! és a Csók New Yorkban. Egyenlőre még egyiket se olvastam.

A többi 5 könyv (Velünk véget ér, Kirajzás, Lilly átmegy a falon, Bitó és borostyán, Összeomlás) pedig saját példány. Mindegyik nagyon érdekelt, így előre megfontolt volt a beszerzésük és egyenlőre nem is bántam meg, bár nem is olvastam még őket. 😛

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése