2012. június 20., szerda

"Waiting On" Wednesday (14.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez. 

Az írónőről sok jót olvastam már, de nekem eddig csak 1 regényéhez A másik Boleyn lányhoz volt szerencsém. A Tudor dinasztiáról szóló sorozata jelenleg 6. részes, ez az eddigi utolsó kötete.

Eredeti címe: The Other Queen (2009.)
Itthon kiadja: Cartaphilus Könyvkiadó
Várható megjelenés: június 21.
Oldalszám: 464
Ára: 3300
"Stuart Mária, a skótok királynője, bízva unokatestvére, I. Erzsébet királynő jóindulatában, 1568-ban Angliába menekül a skótok felkelése elől. Ám a meleg fogadtatásra számító Mária hamarosan házi őrizetben találja magát a legfőbb angol lord, George Talbot, Shrewsbury grófja és annak friss arája, Bess grófné foglyaként. Az angol pár örömmel vállalja a másik királynő őrizetét, annak reményében, hogy a Tudorok királysága alatt sok hasznuk származik majd ebből. Amint azonban Mária átlépi küszöbüket, életük veszélyes fordulatot vesz."**********

Philippa Gregory 1954-ben született Kenyában.
Legismertebb regénye A másik Boleyn lány.
Munkáival több díjat nyert, illetve A másik Boleyn lányból film is készült.
forrás: wikipédia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése