2012. június 5., kedd

Várható megjelenések a Könyvhétre ...

... meg egy kicsit későbbre


Olyan szinten el vagyok havazódva, hogy amikor láttam másoknál, a Könyvhét várható megjelenéseiről írnak, rendesen a szívemhez kaptam.
Egy kicsit én is szemezgettem. Van amelyik a Könyvhét előtt jelent meg, van amelyik pár nappal utána fog, de nagyjából június 7.- 11. környékén (vagy inkább júniusban) már kaphatóak lesznek.

A Könyvmolyképző Kiadó betervezte a Torment-et, a Fallen folytatását. Még nem olvastam az első részt, viszont a borítók nagyon szépek és nagyon fel tudja ám kelteni egy szép borító az érdeklődésemet.
A Hableányok kíméljenek pedig. Most már aztán tényleg szinte minden mitológiai, fantasy lényhez lehet szerencsénk ifjúsági irodalom körében, íme a hableányok. Kíváncsi vagyok mit sikerült összehoznia a szerzőnek. ;o)



A Geopen Könyvkiadó is nagy dobásra készül, ugyanis a Vérbe öltözött Annát ők jelentetik meg. Izgatottan várom, még a Goodreads-en olvastam anno a könyvről, nagyon kíváncsi vagyok rá. Amúgy ez a bizonyos Anna nem más, mint egy 16 éves szellem, akit anno megöltek és nem veszi jó néven, ha háborgatják régi otthonát.

A Ciceró Könyvstúdió se tervezi ám, hogy lemarad a többi kiadó mögött, bár A beavatott és a Crossed után nem nagyon számítottam arra, hogy ilyen gyorsan újabb meglepetésekkel jönnek ki, de íme.
Emlékeztek még Gayle Forman Ha maradnék c. könyvére? Nos, június-júliusra (pontos dátum még nincs) tervezte be a kiadó a folytatását.
A Baljós csillagok is igazi csemegének tűnik, úgy érzem, hogy ez valami nagyon más lesz majd. Szintén júniusban várható (pontos dátum még nincs).


Az Agave Kiadó se hagyja frissek nélkül az olvasóit, egyből itt van Baráth Katalin Veronos sorozata, A borostyán hárfa címmel.
Továbbá ott van Az ember könyve, amire már igyekeztem felhívni a figyelmeteket, engem nagyon érdekel.
És a Testbérlők is nagyon izgisnek tűnik.


A Kelly Kiadó gondozásában már megjelent a hónap elején az új Jennifer Crusie regény, a Száguldás a szerelembe.

Új Susan Elizabeth Phillips történet is várható június 8-án a Victoria Kiadótól, a Zsák a foltját.

Természetesen a lista nem teljes. ☺ Szemezgessetek a kiadók oldalain, aztán remélem jó idő lesz a Könyvhét ideje alatt és látogassatok ki, ha lehetőségetek lesz rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése