2012. június 13., szerda

"Waiting On" Wednesday (13.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Miközben nézegettem a várható megjelenéseket, igazán ez a borító nem keltette fel az érdeklődésemet, sőt, a maga módján taszított a sárga háttér, rajta egy Barbie babával, semmi jóra nem számítottam. Gondoltam, hogy valami csajos kis szösz lesz, de mivel a Könyvhét miatt sok könyv megjelent -eléggé csökkent a várható megjelenések száma-, így gondoltam belekukkantok miről szól, tudjak nektek a rovatban azért bemutatni valamit.
Olvasva a fülszöveget nem tűnik rossznak, de azért nem is dobogtatta meg annyira pici szívemet.

Eredeti címe: Pretty Little Liars
Itthon kiadja majd: Ulpius-Ház Könyvkiadó
Várható hazai megjelenés: július 10.
Oldalszám: ?
Ára: 3499
"Mindenkinek van valami szennyese - kiváltképp, ha az illető a gimis Spencer, Aria, Emily és Hanna.
Spencer a nővére fiúja után sóvárog. Aria az angoltanáráról fantáziál. Emily a fekete Mayába zúg bele. Hanna pedig ocsmány kis trükkök árán játssza a bombázót.
Ki hinné, hogy ezeknél súlyosabb titok is nyomhatja a lelküket? Pedig így áll a helyzet, mióta Alison barátnőjüknek váratlanul nyoma veszett.
Hogy honnan tudom? Hát onnan, hogy ismerem őket, mint a rossz pénzt. Tudom, miféle gaztetteket követtek el a múltban, és milyen velejükig romlottak ma. Egyetlen féltve őrzött, mocskos kis titkuk sem maradhat rejtve előttem. És most már előtted sem!"
*******************

Sara Shepard a Pretty Little Liars sorozatáról ismert leginkább.
Az írónő 1977-ben született és jelenleg Philadelphiaban él a férjével.
A sorozat jelenleg 11 kötetes. Az első része 2006-ban jelent meg, a 12. pedig idén decemberre várható angolul. Itthon az Ulpius-Ház Könyvkiadó fogja kiadni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése