2010. július 22., csütörtök

Li Jong-Hi: Annyira király vagy! 2.

"Nanu nagy bajban van... Szung-Ha úgy döntött, hogy a saját szórakozására szigorúan a markában fogja tartani újdonsült "barátnőjét". De ha csak ennyi az egész, miért vicsorog azzal a ragyogóan fehér, tökéletes fogsorával Cshan-Kjura, aki még mindig vonzódik Nanuhoz, és szeretné megszerezni magának? Nanunak a vicces, romantikus történet 2. kötetében nemcsak Szung-Ha kíméletlen módszereivel, de a vizsgákkal is szembe kell néznie. Kiderül, hogy Szung-Hának sem éppen átlagos a családja és Dzsei és Hjon-Ho között is tovább bonyolódnak a szálak."


Mikor befejeztem az első rész olvasását, közepesre értékeltem. Elolvastam, nem volt rossz, de közepes volt. Mégis fúrta az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon mivel fog folytatódni. Valahogy nem tudom elhinni, hogy Szung-Ha tényleg rémálom pasi lenne.

A második részt a strandon olvastam el, és nagyon jól elszórakoztatott. Jobban tetszett! Egyre biztosabb vagyok abban, hogy Szung-Ha-val valami nem stimmel. Sőt, még az is megfordult a fejemben, nem-e valami misztikus dolog van a falak mögött. ;o) Na és a vége? Az igazán csattanós volt! De a harmadik részre sajnos várnom kell, amíg újra kinyit a könyvtár.

Tartalom: 4
Megjelenés: 2009/2003
Eredeti cím: You are so cool 2.

Az első részről itt írtam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése