2010. július 17., szombat

Susan Elizabeth Phillips: Apafogó

"Dr. Jane Darlington, a zseniális fizikaprofesszor a 34. születésnapján rádöbben, hogy valami hiányzik az életéből: egy gyerek. Bár kétségbeesetten vágyik rá, férjet nem akar. Megtalálni a megfelelő apát azonban nem is olyan könnyű. Jane csodabogárnak érezte magát gyerekkorában átlagon felüli intelligenciája miatt, s elhatározta, hogy gyermekét meg fogja kímélni ettől a szenvedéstől. Vagyis egy nagyon különleges férfit kell választania nemzőapának. Valakit, aki nagyon... nos... buta."


Újabb Susan Elizabeth Phillips regény. Tudom, a Latin szerető után azt mondtam, hogy elég volt egy időre a történeteiből, de akkor már előjegyeztettem erre, és nem bántam meg. Újra elkapott a lendülete. ;o)
Ha tetszés szerint sorrendbe kéne állítanom az olvasott könyveit, akkor ez így nézne ki:
1. helyezett: Se veled, se nélküled; Apafogó
2. helyezett: Várom a párom; Csak te kellesz!
3. helyezett: Latin szerető

Mivel ez is része a Chichago Stars-os szériának, méghozzá a 3. része, így most is valakinek a romantikus szerelméről olvashatunk, aki így-vagy úgy, de kapcsolódik a csapathoz. Jelen esetben a csapat irányítójáról, Cal Bonnerről van szó.

Cal Bonner 36 éves, aki a 20-as éveik elején járó fiatal nőkre bukik.
Dr. Jane Darlington 34 éves fizikaprofesszor (nem, nem göndör vörös haja van), aki nem vágyik semmi másra, mint egy babára, apa nélkül. Cal Bonnert tartja erre a legalkalmasabb jelöltnek.
Jane teherbe esik, de amikor Cal rájön arra, hogy csak spermadonornak használták, mérgében feleségül veszi a nőt, és hazautazik vele a szülőhelyére.
Édes nagymama, elhidegült szülők, és persze romantika.

Igazából annyira ez a terhes vagyok és így hajt rám a "férjem" téma, annyira nem jött be. És egyáltalán nem tartom fernek, hogy Jane, Cal tudta nélkül akart teherbe esni, még ha ezen kívül semmit se akart a férfitól. De el kell ismernem, hogy nagyon aranyos és romantikus történet kerekedett ki belőle.
Egyszerű, könnyed, tökéletes a meleg nyári éjszakákon. ;o)

Tartalom: 4
Megjelenés: 2008/1997
Eredeti cím: Nobody's baby but mine
(És a magyar borító szerintem szebb, mint az eredeti. Imádom a kéket! És azok a kis puttók! Tudom, van akiknek giccses, nekem nagyon bejött.) ;o)

Az írónőtől olvastam még:
Se veled, se nélküled
Csak te kellesz!; Várom a párom; Latin szerető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése