2018. március 19., hétfő

Nyerj egy páros mozijegyet a Nap nap után c. filmre!

Illusztráció forrása
Március 22-től kezdik el vetíteni a hazai mozik David Levithan Nap nap után c. könyvéből készült azonos című filmet. A könyv a Maxim Könyvkiadó gondozásában jelent meg magyarul először 2014-ben, majd új, filmes borítóval várhatóan március 20-án fog. A film magyar szinkronos előzetesét ITT tudjátok megnézni.
az új borító
"A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak „A”-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő reggel. Ahogy egyre inkább beleszeretnek egymásba, a realitásokkal is kénytelenek szembenézni: vajon képesek lehetnek úgy leélni közös életüket, hogy egyikük minden 24 órában más személyt testesít meg?" 

A könyvbe ITT bele tudtok olvasni. 
ITT pedig elő tudjátok rendelni 30%-os kedvezménnyel.


A Maxim Könyvkiadó felajánlott 1 db páros mozijegyet, melyet bármely Cinema City moziban be tud majd váltani a szerencsés nyertes. 

És mi a feladat?
Nagyon egyszerű, a Rafflecopter doboz kitöltése. 
Látogass el a Kiadó és a Könyvesem blog Facebook oldalára, de nem kötelező természetesen like-olni az oldalakat. Csak tekints rájuk, nézz körül és ha úgy gondolod, hogy szeretnél hírt kapni a friss bejegyzésekről, akkor kövesd a Kiadót és a blogot!
Aztán pedig válaszolj 2 kérdésre.
A játék villámjáték, úgyhogy ne húzd az időt a doboz kitöltésével. 😉
a Rafflecopter giveaway
A Könyvesem blog csak a nyereményjáték szervezését és lebonyolítását vállalja! 
A nyertes részére a mozijegyet a Maxim Könyvkiadó juttatja el, ezzel kapcsolatban felelősséget nem vállal az oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése