2018. március 22., csütörtök

Honnan tudhatod, hogy romantikus olvasó vagy?

Forrás
Februárban romantikus hét volt a Goodreads-en. Az egyik bejegyzésükben 16 pontban összeszedtek, hogy honnan tudhatja bárki is, hogy romantikus olvasó. Némely pontokon jót mosolyogtam, mert teljesen magamra ismertem bennük. 😀
A post adta az ötletet, hogy összeszedjem én is, SZERINTEM honnan tudhatod, hogy romantikus olvasó vagy, ha amúgy ez nem lenne teljesen egyértelmű számodra.

Lássuk akkor:

  1. ha kislányként a farsangon mindig királykisasszony, hercegkisasszony voltál és mindig abban reménykedtél, hogy a királyfinak öltözött kisfiú lesz a párod a Bújj bújj zöld ágnál. Na jó, nem kicsit saját magam jutottam most eszembe. 😋
  2. ha titokban bújtad anyukád Romana, stb. füzeteit, mert még nem voltál annyi idős, hogy szabadon olvashattad volna őket.
  3. ha hiszel a szőke hercegben fehér lovon.
  4. ha gyakran arról álmodsz, hogy megvívnak érted a férfiak. Esetleg kimentenek egy magas toronyból, aminek az alján le kell győzni a hét fejű sárkányt.
  5. ha mindig vágytál arra, hogy kislányod szülessen, akit hercegkisasszonynak vagy királylánynak öltöztethetsz majd a farsangokon.
  6. ha több a romantikus könyv a polcodon, mint más műfajú.
  7. ha egy fárasztó munkanap után hazafelé az úton sokszor végigfut benned, milyen jó is lenne, ha belépve az ajtón a barátod/férjed egy romantikus vacsorával várna.
  8. ha kislányként a Hófehérkében, Csipkerózsikába és társaiban mindig a mese végét szeretted a legjobban. Tudod, amikor megtörtént a csók.
  9. ha te választhatsz esténként filmet, tuti addig kapcsolgatod a TV-t, amíg nem találsz valami romantikusat. Még akkor is, ha már 120X láttad. 
  10. ha mindig sírsz vagy épp nagyokat sóhajtozol a romantikus filmek végén.

És veletek mi a helyzet? Romantikus olvasók vagytok a 10 pontom alapján? 😏 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése