2018. március 1., csütörtök

Februári összefoglaló

Forrás
Most épp ülök a pötyögős fotelomban az ablak előtt és ha kinézek rajta, akkor már előre rosszul vagyok attól, hogy délután ki kell mennünk ebben a nagyon hidegben, hisz haza kell hozni a Nagyot az iskolából.
Állítólag a tél egyik leghidegebb éjszakája van mögöttünk, amit nyilván egy meleg lakásban annyira érezni nem lehet, de ha kinézek az ablakon és látom a magukat a hidegben összehúzó járókelőket, a sáltól és a sapkától szinte csak a szemük látszódik az arcukból, hát igen ... nem sok kedvem van kimozdulni. Pedig már nagyon reménykedtem abban, hogy így március elejére beköszönt az igazi tavasz, erre tessék, a héten megérkezett a szibériai hideg. Utálom a hideget.
Ráadásul még ezzel a bejegyzéssel is jól megcsúsztam. Már előre el szoktam készíteni piszkozatba, de ha tartani akarom magamat ahhoz a szokáshoz, hogy a hónap legelső napján jövök az összefoglalóval, akkor most össze kell hoznom ezt a szöszt.

A hónap képe az Instán

Igyekszem egyre aktívabb lenni
az Instán, úgyhogy gyertek
és kövessetek OTT is!

3 gondolat, ami februárban történt velem

  1. Én lettem az egyik szerencsés nyertes Dorka Valentin napi nyereményjátékában. 😍 Bár már 8 éve vezetem a blogot, figyelem mások blogjait és veszek viszonylag rendszeresen részt különböző nyereményjátékokon, ennek ellenére úgy rémlik, hogy most nyertem másodjára. 😅
  2. Mindig szerettem volna egy piros, sarok nélküli cuki cipőt magamnak, de ennek ellenére ha épp vennem kellett magamnak új lábbelit, mindig feketét vagy barnát választottam, mondván azok egyaránt passzolnak a nadrágjaimhoz, a szoknyáimhoz és a ruháimhoz is. Imádom amúgy az ilyen balerina féle lapos cipőket, amint bejön a tavasz, egészen az esős őszi idő beköszöntéig ilyeneket szoktam hordani. Kényelmesek, tudok bennük rohanni és bírták a munkahelyemen azt is, ha egész nap épp rohangálnom kellett az ügyek intézése miatt. Nem vagyok az a fajta anyuka, aki képes magassarkúban rohangálni, én tuti orra esek, ha egy picit is magasabb a sarka a cipőmnek a laposnál. Na de a wishen múlt hónapban belefutottam egy nagyon cuki piros topánkába és megrendeltem. A hónapban pedig meg is érkezett. Egyszerűen imádom a színét! Már alig várom, hogy jöjjön a jó idő és felvehessem!
  3. Természetesen a TOP3-ból nem maradhat ki az a történés, hogy 8 éves lett az oldal. Annyiszor mondtam már, biztos unjátok, de tényleg annyira hihetetlen. 8 év az életemből!

TOP3 könyv, amit a hónapban olvastam

7 könyv olvasását fejeztem be februárban. Egytől eltekintve (Csók New Yorkban) mindegyik tetszett, így most kimondottan nehéz csak 3-at kiemelni.
↪ Jo Frost: A csecsemőkor nagy kérdései
↪ Daniel Godfrey: Új Pompeji
↪ Jeff VanderMeer: Expedíció

És amiknek az olvasása jelenleg folyamatban van még

Blogélet a hónapban

Februárban 31 bejegyzés került közzétételre az oldalon, ebből 11 volt könyves, melyből 2 volt gyermekirodalom. A többi egyéb pötyögés volt.
A legtöbben a blogszületésnapi nyereményjátékra kattintottatok, de ha a könyves bejegyzéseket nézzük, akkor a Legdrágább mostohabátyámra voltatok a legtöbben kíváncsiak.
Vicces keresőkifejezéssel nem tudok szolgálni, a statisztika szerint a TOP10 keresőkifejezés mindegyike egy-egy könyvre utal.

3 gondolat, amit márciustól remélek

Sajnos nem jött össze az, amiben nagyon reménykedtem, hogy összejön majd februárban. Mármint összejöhetett volna, de végül mi döntöttünk úgy, hogy inkább mégsem.
A jó idő se valósult meg, helyette jött a szibériai hideg.
Viszont a Nagy félévi bizije nagyon jó lett, nagyon büszke vagyok rá! 😊
  1. Bízom abban, hátha március meghozza számunkra azt, amit már a múlt hónaptól is reméltünk.
  2. Most már tényleg itt lenne az ideje a tavasz beköszöntésének!
  3. Szeretnék dűlőre jutni egy blogos bennem motoszkáló kérdéssel kapcsolatban végre, mert napok óta csak agyalgatok azon hogy is lenne a jó. Lehet, hogy végül a döntést rátok fogom bízni, de még gondolkodom rajta egy kicsit. 😏

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése