2013. október 16., szerda

"Waiting On" Wednesday (76.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.    

És igen-igen-igen, végre jön a a Láncreakció magyarul is, előre láthatóan november 30-án! Imádtam a trilógia első két részét, szóval nagyon bízom a harmadik kötetben is. ;o)

nagyobbért katt a képre!
Kiadja: Könyvmolyképző Kiadó
Ára: 2.999

4 megjegyzés:

  1. lájkolom, szerettem az előző részeket :-)

    VálaszTörlés
  2. @mayertimi: Ugye milyen aranyosak voltak? :o)
    A borítóról eszembe jutott az Érdekházasság, jelenleg ezt olvasom. Olvastad már? Olyan, mint egy modern kori Elfújta a szél.

    VálaszTörlés
  3. Aranyosak voltak, de utána olvastam olyan sok hasonlót, hogy már egy idő után untam is. Még a címüket sem tudtam megjegyezni. Az pedig már gáz.

    Nem olvastam még az Érdekházasságot. Jó? Most mindenféle romantikától mentes könyvet olvasok :-)

    VálaszTörlés
  4. @mayertimi: Na igen, összességében végülis minden YA regény ugyanarról szól. Mondjuk ugyanez igaz volt az erotikusra, romantikusra, és az NA-ra is az lesz majd, szerintem. Ritka, amikor tényleg valami nagy eredetiségre lehet bukkanni. A kitaposott, már bevált úton szeretnek a szerzők előre jutni, mert tudják, hogy azzal úgy is sikerre viszik -ha tudnak írni-, és hát így könnyebb, mint vállalni a kockázatot az újdonsággal.

    Nekem tetszett az Érdekházasság. Aranyos, könnyed, nem kell agyalnod rajta, csak hagyd, hogy sodorjanak a történések.

    VálaszTörlés