2013. október 11., péntek

Lora Leigh: Buja álmok

"Natches Mackaynek évek óta nincs kapcsolata a családjával, kivéve két unokatestvérét. Ők voltak azok, akik a családiasság érzését biztosították neki. Most azonban akaratán kívül belerángatták az apja életébe, ami végzetes lehet számára.

Amikor Chaya Dane ügynököt Kentuckyba küldi a kormány, hogy ellopott fegyverek után nyomozzon, a nő sok mindenre számít, kivéve azt, hogy a vonzó Natches álmaiban szerepeljen.
"

Buja fiúk #3

Bár az írónő sorozatának első két része se nyerte el a tetszésemet, ennek ellenére, amikor megláttam a 3. részt a könyvtár újdonságai közt, egyből a kosárba tettem. Az a baj velem, hogy baromira kíváncsi ember vagyok, és ha könyvekről van szó, akkor többnyire a kíváncsiságom vezet, nem pedig az addigi tapasztalataim alapján az érzéseim. Így hát megint pofára estem, de még mennyire.

Már írtam az első két résznél is, hogy lényegében totál egy sémára épülnek a történetek, csak a nevek változnak és egy-két apróság, valamint ha az olvasó felkészíti magát arra, hogy a szexnél többre ne nagyon számítson a történettől, akkor tán nem fog akkorát csalódni. Nos, ezek erre a kötetre is érvényesek.

Lora Leigh előszeretettel alkalmazza a megerőszakolt női főszereplő történetét, ez a Buja álmokban is így volt.
Ennek a kötetnek a főszereplője a 3. Mackay fiú, Natches. Történt, hogy X évvel ezelőtt Irakban kimenekített a fogvatartói kezei közül egy női ügynököt, Chaya-t, akit addigra összevertek, megerőszakoltak, stb.
Évek telnek el, de a nőt még mindig nem tudta feledni, és most újra felbukkant az életében. ...

Így röviden, ugye milyen romantikusnak tűnik a sztori? Na jó, a megerőszakoláson és az összeverésen kívül, de gondolom ennyi infó alapján mindenki maga elé képzel egy hős lovagot, aki a paripáján megmenti a bántalmazott nőt, évek múlva újra találkoznak, szerelembe esnek, és boldogan csöpögnek, amíg meg nem halnak. Erre gondoltatok, ugye? Hát akkor ezt most szépen verjétek ki a fejecskétekből, és jöjjön a rideg valóság.
1. Natches, bár a hős lovagnak van ábrázolva -mert nem rest kimenteni szegény csajt, a saját élete árán is-, de igazából egy rohadt állat. Mi mást is lehetne mondani egy olyan pasira, aki tudja, hogy pár órával a kimenekítése előtt durván megerőszakoltak egy nőt, olyan szinten össze van verve, hogy semmit se lát, de ő arra gondol, hogy milyen szép, és mi mindent lehetne vele csinálni. (Ide a vasvillát!)
2. Chaya (fogalmam sincs, hogy is kell helyesen kiejteni, én csak Csajnak olvastam) se százas. Sose erőszakoltak meg (hála az égnek!), de eléggé kétlem, hogyha egy nővel ezt teszik, pár órával, de akár pár nappal később is, képes valakivel ágyba bújni. Számomra ez még csak a gondolatra is akkora trauma, hogy teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogyha valakivel ezt teszik, akkor ilyen gyorsan képes egy heves ágycsatára. Sőt, egyenesen kizárnak tartom, baromira nem valóságos számomra.
3. Mint ahogy említettem, évekkel később újra összeakadnak és naná, hogy újra az ágyban kötnek ki. És itt jött el az a pont, amikor a gyufa már a kezemben volt, de legszívesebben meg is gyújtottam volna, hogy égjen. Történik, hogy lefekszenek, a pasi tudja, hogy nem védekeznek semmilyen módon, és totál biztos abban, hogy most teherbe ejtette a nőt, mert ő ÉRZI. Értitek? Megtörténik az aktus, és ő ÉRZI, hogy terhes lett a csaj! Hát nem ártott volna ennek a Natches gyereknek pár biológia órán részt vennie, de lehet, hogy az írónőnek sem, amikor a dolog után pár nappal már gömbölyödött a csaj hasa. Belegondolni se akarok, hogyha egy nő már ilyenkor gömbölyödik, mi lesz belőle a 39-40. hétre. :oS

Ez a történet úgy röhejes, ahogy van! Egy komoly témát akart az írónő összehozni, mert szó van benne megerőszakolásról, súlyos veszteségről, de ahogy ezt összehozta, egy paródia lett belőle.
Nem valóságosak a karakterek, az egész cselekmény inkább egy pornófilmre emlékeztet, némi körítéssel. Egyszerűen nem ajánlom elolvasásra, de megvételre, meg semmiképp se!
____________________
Eredeti címe: Nauti Dreams (2008.)
Kiadta: Ulpius-ház Könyvkiadó (2013.)
Oldalszám: 332
Sorozat: Buja fiúk #3
Lora Leigh: Buja fiúk  
Lora Leigh: Buja éjszakák
Ára: 3499
Forrás: könyvtár
Értékelésem:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése