2013. október 17., csütörtök

Új sorozat magyarul: Lélegzés

A sorozat: Breathing/ Lélegzés

Könyv #1: Elakadó lélegzet | Műfaj: YA
Itthon kiadja: Maxim Könyvkiadó | megjelent

""Senki sem próbált szóba állni velem, én is elvoltam magamban. Az volt az a hely, ahol mindennek biztonságosnak és könnyűnek kellett lennie. Hogy sikerült Evan Mathewsnak egy nap alatt lebontania az én állandó világomat?"
Weslynben, a connecticuti gazdag városban, ahol a lakosság többségének az a legfőbb gondja, hogy milyen benyomást kelt, és kivel előnyös mutatkozni, Emma Thomas a legszívesebben átváltozna levegővé, de addig is rögeszmésen ragaszkodik a tökéletesség látszatához: úgy öltözik, hogy senki se lássa rajta a zúzódásokat, nehogy kiderüljön, mennyire távol esik a tökéletességtől az élete. Egy napon váratlanul beköszönt a szerelem, amelynek hatására Emma kénytelen tudomásul venni a saját értékét, bár ez azzal fenyegeti, hogy kiderül a titok, amelyet olyan kétségbeesetten takargat...
Egy lány története az életet megváltoztató szerelemről, a leírhatatlan kegyetlenségről és a törékeny reményről. A Elakadó lélegzet a nagy kritikai elismerést aratott trilógia első kötete."

A trilógiáról:

A trilógia első része 2011-ben, a második 2012-ben, a harmadik pedig idén jelent meg angolul.
A Goodreads alapján, nagyon kecsegtetőnek tűnik a történet, mert mind a 3 kötet majdnem 4,5-ös értékelést kapott, több ezer olvasás alapján.

A szerző:

2 megjegyzés: