2013. október 14., hétfő

Nyereményjáték vége: Mitch Albom- Az Idő Ura

Köszönöm szépen a játékban a részvételt, sokkal többen jelentkeztetek, mint az eddigiek során, aminek nagyon örültem. :o) Ráadásul egyesek nagyon édesek voltak, mert nem csak idézetet másoltak be nekem, hanem kis örömszöszöket is az életükből, amiket hatalmas mosollyal az arcomon olvastam. Köszönöm, hogy ezeket is megosztottátok velem! :o) 
Mivel sok, nagyon szép, elgondolkodtató idézetet küldtetek be, ezért úgy döntöttem, hogy a mai naptól kezdődően, naponta 1-et megosztok a blog Facebook oldalán is azok közül, melyek a legjobban tetszettek.

Viszont, a játékszabály azért játékszabály, mert azokat be kell tartani, a játékban való részvételhez. Idézetet mindenképp kellett írni és kértem a forrást is. Így azok, akik nem írták oda az idézet mellé, hogy ki mondta, hol olvasták, hol hallották az adott idézetet, azoknak a neveit nem tudtam belevenni a sorsolásba. Aki nem írt idézetet, csak a nevét és az e-mail címét adta meg, szintén nem.
Végül 133 név került a kalapba, a Random.org pedig sorsolt, íme:

Az Idő Urát megnyerte Gólya Kata, gratulálok, megy a mail is! :o)

Akik pedig most nem nyertek, ne szomorodjanak, ugyanis az egyik kiadó jóvoltából, hamarosan újabb nyereményjáték veszi kezdetét, figyeljétek az oldalt! ;o)

2 megjegyzés: