2013. október 17., csütörtök

Új sorozat magyarul: Vincent fiúk

A sorozat: The Vincent Boys / Vincent fiúk

Könyv #1: Ha az enyém lennél | Műfaj: YA
Itthon kiadja: Maxim Könyvkiadó | Megjelent
ITT írtam róla
"Csábuljon el a vonzás és árulás e forrón sistergő történetétől!
Volt benne valami rosszaság, ami vonzott. Mi ütött belém? Miért akartam annyira vétkezni?
Ashton kezd belefáradni, hogy folyton a jó kislányt kell adnia; alkalmazkodni szülei és barátja, Sawyer Vincent elvárásaihoz. A fiú maga is a tökéletesség élő szobra, a gimnázium bálványozott élsportolója, minden lány álma. Ám amikor elmegy nyaralni a családjával, Ashton szeme megakad udvarlója unokafivérén, Beau-n. Nála szexisebb srácot életében nem látott, és bár a fiú a kisváros rossz hírű fekete báránya, végzetesen vonzódik hozzá.
Beau a testvéreként szereti Sawyert, ezért százszor is meggondolja, mielőtt nyitni merne a tabunak számító Ashton felé. Igyekszik távol tartani magát tőle, noha kölyökkora óta szereti. Amikor Ashton fel akarja eleveníteni a gyerekkori barátságot Sawyer távollétében, Beau tudja, hogy nemet kellene mondania.
Egyikük sem szeretne fájdalmat okozni Sawyernek, ám minél inkább igyekeznek kerülni egymást, annál hevesebb lesz a vonzalmuk. Aminek egyre nehezebb ellenállni...
"

A sorozatról:


A Vincent fiúk 2 kötetből áll. Az első 2011-ben jelent meg angolul, a második pedig 2012-ben.
Az elsőt több, mint 35.000-en értékelték a Goodreadsen, a másodikat több, mint 20.000-en, és mind a 2 kötet értékelése jelenleg, 4 egész fölött van. Ez azért kecsegtető. ;o)

A szerző:

2 megjegyzés: