2013. október 8., kedd

Letye-petye-lepetye 29.

Íme a múlt heti hírek közti szemezgetés:

Az AGAVE Könyvkiadó Hétfőn tette közzé, hogy mely könyvekre lehet majd számítani tőlük, a karácsonyi időszakban. Tán a legnagyobb hírnek az számít, hogy várható a Testbérlők folytatása, A leszámolás címmel. Várható megjelenése nov. 28.
Fülszöveg: "Callie Woodland rendkívüli lány: nem elég, hogy tökéletes szépség, de a fejében egyedülálló chip lapul. Ő az egyetlen Több FelHasználós Donor, vagyis egyszerre többen is belekerülhetnek a testébe, és irányíthatják őt. De még így sem olyan egyszerű Callie Woodlandet irányítani, mert aki valami gonoszságra akarja kényszeríteni, az előbb-utóbb rajtaveszt. Legyen bármilyen ravasz vagy bármilyen kegyetlen. Callie Woodland rendkívüli lány: szép, okos és talpraesett, aki nem hagyja, hogy a gyengéket kihasználják, és nem lankad addig, amíg a szerettei biztonságba nem kerülnek ebben a spóraháborúk, ínség és egyenlőtlenségek sújtotta új világban. Callie Woodland rendkívüli lány, akinek talán sikerül visszaszereznie még a saját testét is."

És ha már várható megjelenések, EBBEN a bejegyzésben összeszedtem, hogy a Maxim Könyvkiadótól ősszel, milyen könyvekre lehet számítani.

Most szinte mindenhol Frei Tamás új könyvének megjelenésébe lehet botlani, így ne maradjon ki az oldal se ebből, bár még egy könyvét se olvastam. :oP Szóval, megjelent a 2015, ami nem is tudom mióta szerepelt a várható megjelenések közt, de azt tudom, hogy elég rég óta.
"André története a következő parlamenti választások napjaiban indul ismét útjára, feszült, konfliktusokkal teli időszakban. A képzeletbeli Magyarország arra ébred, hogy a kisebbség került többségbe. De hogyan? Miként és miért esik egymásnak a magyar politikai és gazdasági elit egy része, és mi köze mindehhez Andrénak, Adriennek és egy kaliforniában élő sikeres magyar feltalálónőnek? Mi történik a sarokba szorított miniszterelnökkel, a magyar poli-garchákkal, és persze Andréval, meg az ő fekete szemű hároméves kislányával, Fruzsikával. Bátor és izgalmas utazás a következő évek Magyarországának kulisszái mögé!"

És bár véget ért A Szent Johanna gimi, a rajongók örömére előrendelhető a 2014-es falinaptár ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése