2013. október 8., kedd

Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni

"Melina Parker elbűvölő, kedves de nem éppen a legjobb szerető. Mikor egy újabb férfi szakít vele emiatt, úgy dönt ideje fejleszteni ágybéli képességeit. Gyerekkori barátját, Max Daltont kéri meg, hogy adjon neki szexleckéket, pedig titokban a férfi ikertestvérébe, Rhysbe szerelmes már évek óta. Melina végül rossz ágyban köt ki, és Rhys tanítja meg neki mi az igazi szenvedély."

Dalton testvérek #1

Miután befejeztem ezt a könyvet, fogalmam se volt, hogy Virna DePaul koppintott, avagy Katee Robert, de egyben biztos voltam: A rossz testvérrel ágyba bújni, dettó a Rossz ágy, jó pasi. Aztán utánaolvastam és kiderült, hogy ez a könyv 2010-ben jelent meg angolul, és csak utána jött ki Robert könyve. Úgyhogy elég koppintás AZ a történet.
Mind a kettőben két fiútestvér szerepel, akik közül az egyikkel összekeveredik a csaj, de nem pont azzal, akivel eredetileg szeretett volna, ez persze nyújt némi kellemetlenséget, na de szép az élet ugyebár. ;o)

A rossz testvérrel ágyba bújniban a női főszereplőnk Melina. A fiatal nő önbecsülését eléggé taccsra vágták az előző kapcsolatai, de most érdeklődni kezd egy pasi után és elhatározza, hogy mindenképp megszerzi, majd meg is tartja. Na és hogy szerinte, hogyan lehet egy pasit megtartani? Természetesen a jó szexel. Amiben ő -a volt kapcsolatai szerint-, nem valami nagy ász.
Ekkor jönnek a képbe a gyermekkori barátai, a Dalton ikrek. Bár már az első oldalakon kiderül, hogy tiniként is odáig volt a lányért Rhys, a lány annyira vak volt (vagy jobban mondva nem tudta elhinni, hogy viszonozza az érzéseit a fiú), hogy inkább Max-el lógott mindig. Így hát kihez is merne fordulni egy kis segítségért, ha nem Max-hez?
Melina megkéri a férfit, hogy tanítson neki pár dolgot az ágyban. Igen ám, de aztán azon a bizonyos éjszakán nem ő, hanem Rhys jelenik meg a szobában. ...

Nos, eltekintve a két történet extra méretű hasonlóságától, ez a sztori jobb volt. Jobban felépített, a karakterek is jobban a helyükön voltak, de azért semmi extra. Langyos limonádé, de kellemes azért, a maga műfajában. Mondjuk az is igaz, hogy olvastam már jobbat, de azért rosszabbat is. ;o) Egyszer végülis elment.

P.S.: Azt azért egy kicsit furának tartom, hogy látom, több részesre van tervezve a történet, de azért 2010 óta nem jelent meg az újabb része.
Ja, és kivételesen a hazai borító szerintem szebb, mint az eredeti.
______________
Eredeti címe: This Magic Moment (2010.)
Kiadta: Ulpius-ház Könyvkiadó (2013.)
Oldalszám: 236
Sorozat: Dalton Brothers #1
Ára: 3499
Forrás: kölcsön kapott
Értékelésem: 

2 megjegyzés: