2013. március 2., szombat

Kitekintő 1.

Eddig nem nagyon írtam még olyan könyvről, ami itthon még nem jelent meg, viszont a külföldi könyves blogok felkeltették az érdeklődésemet iránta, de most eljött ennek az ideje is.
Van egy kedvenc blogosom -Nancy-, akinek az oldalára rendszeresen vissza-visszatérek. Nem rég ő írt a náluk nem olyan rég megjelent Megan Shepherd: THE MADMAN'S DAUGHTER c. könyvéről. (Amúgy azonos című trilógia első részéről van szó.)
Na, ilyenkor szoktam sajnálni, hogy annyira nem bízom az angol nyelvtudásomba, hogy belekezdjek egy "igazi könyvbe"(jobban mondva nem is belekezdeni, mert az rendben, hanem végig is olvasni), mert ez bizony nagyon jónak tűnik.

Juliet 16 éves, az apja pedig amolyan "őrült zseni". Bár úgy tudta, hogy a férfi meghalt, kiderül, hogy egy trópusi szigeten él, ahol folytatta a kísérletezgetéseit. A lány felkerekedik két kísérőjével -akik amúgy pasik- és az apja után indul.
De vajon mivel is kísérletezget az apuka? Olyan állatokat hozott létre, akik beszélnek és úgy is viselkednek, mint az emberek. Igen ám, de az egyik teremtmény megöli a sziget lakóit. ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése