2013. március 6., szerda

"Waiting On" Wednesday (45.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Hm. Miért is? Mert ilyet még nem olvastam és érdekesnek tűnik. :o) Egy zombi, akinek vannak álmai???

Isaac Marion: Eleven testek 
Várható hazai megjelenése: márc. 20.
Kiadja: Libri Könyvkiadó
Oldalszám: 312
Ára: 2.990
"R egy fiatal férfi. Éppen egzisztenciális válságban van - ő egy zombi. Keresztül verekszi magát a háborúban megsemmisült, összeomlott Amerikán, és az eszüket vesztett, éhes társai között mégis valami többre vágyik, mint vér és agyvelő. A többiekkel ellentétben ő tud beszélni - néhány felmordult szótagot ugyan, de a belső élete csupa mélység, csupa csoda és vágy. Nincsenek emlékei, nincsen személyisége, nincs pulzusa sem, de vannak álmai.
Ijesztő, vicces, és meglepően szívbemarkoló. Az Eleven testek arról szól, milyen élni, hogy meghalni, és arról, hogy milyen az elmosódott határ a kettő között."

2 megjegyzés:

  1. Ennek a mozifilm változata (április közepétől) érdekel majd engem, de a könyv is biztos jó lesz :)

    VálaszTörlés
  2. Engem a film annyira nem mozgatott meg. Persze, ha tetszeni fog a könyv, akkor biztos meg fogom majd nézni, de előbb az olvasás. :o)

    VálaszTörlés