2013. március 13., szerda

"Waiting On" Wednesday (46.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Miért is? Szögezzük le a legelején, nagyon remélem, hogy nem lesz ennyire lila a borító, mert nem tetszik. Arról nem is szólva, hogy hiába ám a kockahas, a borítón levő pasit kicsit felhizlalhatták volna csülkös pacallal, mert nagyon nyeszlett. A fülszöveg se jött be. Akkor miért is? Mert Ward írta. ;o) 

J. R. Ward: Dobbanó szívek 
Várható hazai megjelenése: máj. 31.
Kiadja: Ulpius-ház Könyvkiadó
Ára: 3.999
"A. J. Sutherland tudja, mit akar. És felismeri a győztest, ha szembekerül vele...
Mindenki azt hiszi, A. J. Sutherlandnek elment az esze, mikor a lány megvásárolja a fékezhetetlen csődört. A lovat eddig egyetlen lovas és idomár sem tudta megszelídíteni. Ha létezik egyáltalán olyan ember, akiben elég spiritusz van, hogy boldoguljon ezzel a pokolfajzattal, akkor az A. J. Egyedül azonban nem képes megküzdeni a feladattal, ezért felkeresi a lovassport legendás alakját, Devlin McCloudot, a sérült lábú és még sérültebb lelkű lovast...
Devlin meglátja a lányban a fanatikus harcost - és a ló sem gyönge virágszál... Mire észbe kapna, egy vad csődör költözik be üresen álló istállójába, és egy forrófejű, ám bombázó külsejű lovas foglalja el a kanapéját. Vajon sikerül mindhármuknak épségben eljutni a bajnokságig? A szenvedély, mely felébredt bennük, veszélyezteti az edzést - és ezen a szinten a legkisebb figyelmetlenség sem pusztán amatőr hiba, de akár halálos is lehet..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése