2019. március 6., szerda

Februári összefoglaló

Forrás
Mielőtt nekikezdtem ennek a bejegyzésnek, átolvastam a tavaly ilyenkorit. Már csak ezért megéri írni ezeket a havi összefoglalókat, olyan fura egy év távlatából visszaolvasni őket. Most pl azt, hogy 1 évvel ezelőtt ilyenkor még fagyoskodtunk és szibériai hideg érte el az országot. Erre most a héten vagy hideg vagy épp meleg hőhullám érkezik az ország felé. Tegnapelőtt este olyan viharos szél volt felénk, hogy reggel azt vettem észre, a kocsifeljárón hever az emeleti erkélyajtó szúnyoghálója. Azt hittem először, hogy rosszul látok. 
Azt is fura volt újra átélni, hogy 1 évvel ezelőtt még keresgéltük az otthonunkat. Egyre inkább kezdett reménytelenebbé válni a helyzet. Olyan fura belegondolni, visszaemlékezni és látni magam előtt magamat tavaly februárban azzal a tudattal, hogy májusban meg fogjuk találni és július végén be is fogunk költözni a házunkba. 

3 gondolat, ami februárban történt velem

⑴ Tán a legfontosabb, hogy végre pont került egy 18 hónapja húzódó agyrém végére, ugyanis végre sort került a Kicsi szívműtétjére. Nagyon kemény időszak áll mögöttünk, rengeteg idegeskedéssel, aggódással, félelemmel, de végre vége. Túléltük a műtétet, a kórházi tartózkodást, most már itthon vagyunk és minden rendben lesz.
⑵ Az Insta oldalamon megtörtént az első nyereményjáték, amin nagyon kevesen vettek részt, sajnos. 😔 Azt tapasztalom, hogy a Facebookon keresztül tudom a legnagyobb tömeget megmozdítani ilyenkor. Pedig szerintem 2 egészen jó könyvet lehetett megnyerni, innen is gratulálok @durcismosolynak. 
⑶ Pont olvastam a tavalyiban, hogy ilyenkor érkezett meg a piros topánkám, amit sajnos azóta rongyossá jártam, úgyhogy be kéne szereznem még egyet. 😆

TOP3 könyv, amit a hónapban olvastam

4 könyv olvasását fejeztem be februárban, ezek közül a 3 legjobb pedig
↪ Hatalmas kis hazugságok
↪ A medve és a csalogány
↪  Rumini

És amiknek az olvasása jelenleg folyamatban van még

Az ötödik levélnek egy nagy félreértés miatt kezdtem neki, de majd erről mesélek, ha befejeztem a könyv olvasását és írok majd róla.
Olyan, mintha mindenki Obamané könyvét olvasná, ez elég volt ahhoz, hogy felkeltse az én érdeklődésemet is.
A Goodbye, Piccadilly-t pedig már a megjelenése óta tervezem elolvasni.

Blogélet a hónapban

A legolvasottabb bejegyzés a januári moly TOP10 volt, könyvesben pedig a Helló ​újra, kedves exem!, ami tavaly áprilisi bejegyzés. (Utána azért jön a sorban Az elveszett nevek füzete, aminek nagyon örülök. Olvassátok el a könyvet!)
Ország szerint a TOP3-ban Magyarország, USA, Hongkong volt.
Vicces keresőkifejezésem nagyon nincs, legtöbben könyvekre kerestek rá és jutottak el így az oldalra.

3 dolog, amit márciustól remélek

① Jó időt!
② Kevés poloskát és katicát!
③ A virágoskertemben remélem életre kelnek a virágaim!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése