2017. augusztus 11., péntek

A postás mindig kétszer csenget (41.)

Mi is az A postás mindig kétszer csenget?: Ez az esemény külföldi blogok mintája alapján indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb.


Saját szerzemény a Miss Bridgerton miatt, 7. cella és A napfény gyermekei. Ezek közül az első kettőt már olvastam, a harmadik még várat magára. Nem bántam meg a beszerzésüket, bár a 7. cella eléggé csak amolyan elment kategória volt. Quinnben viszont egyáltalán nem csalódtam, remélem A napfény gyermekeiben se fogok.

A Happy Family recenziós példány. Safiernek több könyvét is olvastam már, ezek alapján egy nagyon humoros történetre számítok. Jelenleg még nagyon az elején tartok az olvasásával, de szerintem a megérzéseim jók lesznek ezzel a történettel kapcsolatban is: humoros lesz.

Könyvtárból vándorolt hozzám a Sissi és A papírmágus. Az elsőt még nem olvastam, a másodikért meg különösebben nem voltam oda.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése