2017. augusztus 5., szombat

Letye-petye-lepetye 35.


Rég volt már pletykarovat, ideje lesz felfrissítenem. Íme az e havi hírek:


A GABO egyenlőre nem tervezi, hogy kiadja magyarul A Dorothynak meg kell halnia c. sorozat 4. kötetét.
(forrás: moly.hu)


Az Origo tette közzé, hogy az első Harry Potter kötet angol megjelenésének 20. évfordulója alkalmából két újabb kiegészítő kötet jelenik majd meg októberben.
"A Harry Potter: A History of Magic, The Book of the Exhibition azokat a tantárgyakat mutatja be, amelyeket a Roxfort varázslóiskolában oktatnak. A Harry Potter, A Journey Through a History of Magic című könyv pedig történelmi utazásra viszi az olvasót Harry Potter varázslóvilágába, beavatva az átkok, mágikus lények, varázslók és boszorkányok történetébe."
(forrás: origo.hu)


Decemberben várható angolul Rachel Gibson új regényének megjelenése, melynek a borítóját a Facebook profilján végre felfedte.
(forrás: FB)


2017. július 14-én a Gárdonyi-körön a város önkormányzata, illetve Habis László polgármester Eger Kulturális Nagykövetévé választotta Bíró Szabolcs történelmiregény-írót.
(forrás: Athenaeum Kiadó hírlevél)

Megérkezett a nyár, a szünidő, és egy nagyszerű játékkal készült a Maxim Könyvkiadó. Nincs más dolgod, mint a Nyírd ki sorozat valamelyik kötetében (Nyírd ki ezt a naplót és alkoss valami újat, Nyírd ki ezt a naplót mindenhol, Nyírd ki csajosan, Több mint egy könyv, Nyírd ki ezt a naplót színesen, illetve limitált kiadású Nyírd ki ezt a naplót) papírra vetni a legkreatívabb módon legkedvesebb nyári élményed, arról egy fényképet készíteni, és feltölteni a www.nyirdkieztanaplot.hu/jatek oldalra. A versenyben csak egy képpel indulhatsz, így ha többet készítettél, jól fontold meg, melyiket töltöd fel, mert a végeredményről a képedre beérkezett szavazatok, valamint egy szakmai zsűri dönt.
(forrás: Maxim Könyvkiadó hírlevél)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése