2017. augusztus 10., csütörtök

Júliusi összefoglaló

Forrás
Fura belegondolni, hogy a nyár utolsó hónapjában vagyunk már. Lassan véget ér a nyári szünet és a Nagynak elkezdődik az iskola, pedig még csak most volt az évzárója!
Gyorsan elröppent ez a 3 hónap és nem szólt másról a június és a július, mint a Kicsi várásáról, a felkészülésről a nagy napra, a kánikula átvészeléséről nagy pocakkal, majd a vajon mikor fog elindulni kérdésekről. Aztán ahogy lennie kellett és számítottunk is rá, július egyik utolsó napján eljött a mi időnk és a Kicsi úgy döntött, hogy elég időt töltött pocakban, ideje lesz kintről is megszemlélnie ezt a Világot. :) Most pedig itt alszik mellettem az ágyon.

3 gondolat, ami júliusban történt velem

  1. Megszületett a Kicsi, két gyerekes anyuka lettem.
  2. A blogot igyekszem visszahozni a "hulla állapotából", így még pocakosan kicsit előre "dolgoztam", időzítettem a bejegyzéseket, hogyha a Kicsi mellett nem lenne rá időm, akkor is újra rendszeres bejegyzésekkel tudjak jönni.
  3. Újra megbizonyosodtam arról, hogy az életben sokszor lehet olyan pillanat amikor azt mondjuk, hogy nem bírjuk tovább, de közben mégis meg tudjuk csinálni.

TOP3 könyv, amit a hónapban olvastam

A hónapban 7 könyv olvasását fejeztem be, melyek közül ez a 3 tetszett a legjobban:
Julia Quinn: Miss Bridgerton miatt
Marie F. Mongan: Szülés, ahol én irányítok!
Juliet Grey: Királyné lettem

Blogélet a hónapban

7 könyves bejegyzéssel jelentkeztem az oldalon, melyek közül 1 volt gyermekirodalom. A legtöbbet olvasott bejegyzések (ugyanannyian kattintottatok rá) ezek közül Marie F. Mongan: Szülés, ​ahol én irányítok! és Helen Fielding: Bridget ​Jones babát vár volt.
A hónap legolvasottabb bejegyzése még a 2011-ben írt Jo Frost: Szuperdada- Hogyan hozzuk ki a legjobbat a gyermekeinkből? bejegyzésem lett.
Forgalom tekintetében a legtöbben természetesen itthonról olvastatok, a második helyen végzett az USA, a harmadik helyen pedig Franciaország.

3 gondolat, amit augusztustól remélek

  1. Bízok abban, hogy a hónap vége felé jó idő lesz és pár napra el tudunk menni nyaralni még.
  2. Bízom abban is, hogy a blog lassacskán, de fel fog ébredni hamvaiból. :D
  3. Szuper könyvek hevernek nálam elolvasatlanul, reménykedek abban, hogy időm és energiám is lesz a Kicsi mellett olvasni, írni róluk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése