2016. augusztus 9., kedd

Júliusi összefoglaló

Véget ért a július, itt az ideje az újabb hó végi összegzésnek. ;o)

Rovatok

A Ti kérdeztétek keretén belül válaszoltam azokra a kérdésekre, hogy Olvasok-e párhuzamosan több könyvet, Hallgatok-e zenét olvasás közben, Melyik a kedvenc szépirodalmi művem, Kedvenc filmadaptációm.
A Kitekintő, az Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe! és az Alkotóműhely is frissült a hónapban.

Könyvek

Ebben a hónapban 2 könyvvel kevesebb került terítékre mely annak köszönhető, hogy egy vizsga miatt tankönyvet kellett inkább bújnom, nem nagyon volt időm sem az olvasásra, sem pedig a blogra. De a vizsga sikerült és jövök augusztus! :o)

A július könyvek terén jól sikerült, 3 könyvet 5 csillagosra értékeltem, 3-at 4 csillagosra és 1 olyan volt, ami annyira nem tetszett, hogy nem is értékeltem.
Pierre La Mure: Moulin Rouge
Sarah MacLean: A hódítás tíz szabálya
Böszörményi Gyula: A Rudnay-gyilkosságok
Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó
Paul Tremblay: Szellemek a fejben
Susan Elizabeth Phillips: A nagy menekülés
Katarina Mazetti: Elváltak és válófélben lévők panaszai- Annyira nem tetszett, hogy még csak nem is értékeltem.

Gyermekirodalomra a hónapban nem került sor, de két adaptációval megint jöttem:
Holtodiglan- film
Alice Tükörországban- film

Blogélet és statisztika

Újabb nyereményjáték vette kezdetét a hónapban (Az idei nyár kedvenc olvasmánya nyereményjáték), melyre eddig még nem sok jelentkező akadt. Ez szerencse lesz azoknak, akik eddig részt vettek benne, mert nagyobb esélyük lesz megnyerni egy izgalmas könyvet, de nem szerencsés nekem, mert jóval több részvételre számítottam. :o( Szóval fényképezzétek a nyári kedvenc olvasmányotokat a hónap végéig és küldjétek el nekem e-mailben!
A hónapban továbbra is A tökéletes játék-ról szóló bejegyzésem volt a legolvasottabb (hónapok óta már), de továbbra se értem mire fel ez a nagy lelkesedés iránta. A júliusban írt bejegyzések közül pedig A nagy menekülést olvastátok legtöbben.
Országok szerinti bontásban a legfurább az, hogy júliusban bizony nem itthonról kattintottatok legtöbben az oldalra, hanem Oroszországból. Méghozzá kb. 800-al több látogatás történt onnan, mint innen. Második helyen van kis hazánk, a harmadik helyen pedig Ukrajna.

Egy Instagramos képet pedig itt is megosztok. Balcsizás és az akkor épp olvasott könyvem, melyről a bejegyzéssel még a héten jövök is. :o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése