2015. október 12., hétfő

Ti kérdeztétek (65.): Mennyi idő alatt írsz meg egy bejegyzést?

Még egy RÉGEBBI bejegyzésben kértelek titeket, segítsetek abban, hogy fel tudjam éleszteni a Kérdezz! Felelek!-et, vagyis kérdezzetek. Jöttek is kérdések, most pedig válaszolok közülük egyre. 

Mennyi idő alatt írsz meg egy bejegyzést?

Ez nagyon sok mindentől függ.
Pár hete visszapörgettem a régebbi bejegyzéseimet és átolvasgattam őket. Úgy érzem, hogy 2013-ban és előtte jóval többet ültem egy-egy bejegyzés fölött, mint mostanában. Részletesen próbáltam elemezni a szereplőket, a cselekményt, a bejegyzést képekkel díszítettem, próbáltam úgy összehozni, hogy tartalmas is legyen, de látványra is szép. Ma már csak leülök és írom, ami jön. Van, hogy nagyon rövid a bejegyzésem, van, hogy hosszabb, de hosszúnak semmiképp se nevezném.
Akkoriban lazán elpiszmogtam akár 1-2 órát is egy bejegyzés megírásával. Ma már? Összehozom percek, vagy fél óra alatt. Most ilyen időszakom van, nem agyalok, nem reagálom túl a bejegyzés írását, írom, ahogy jön és ennyi. :o) Ettől függetlenül hiányoznak azok a szép hosszú, részletes, illusztrált bejegyzések. Jó lenne visszatérni rájuk, mert még látványra is olyan szépek voltak. De majd ha jön bennem az újabb "változás", akkor tán így lesz. ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése