2013. december 2., hétfő

Új sorozat magyarul: Reménytelen

A sorozat: Hopeless/ Reménytelen

Könyv #1: Reménytelen | Műfaj: YA
Itthon kiadja: Könyvmolyképző Kiadó | Várható megjelenése: 2014.
"Készen állsz a reménytelen igazságra? Vagy szívesebben hiszel a hazugságoknak?
Colleen Hoover, a közkedvelt bestseller-író lebilincselő történettel tér vissza. Ez a szenvedélyes, magával ragadó románc két, szörnyű múltat cipelő fiatalról szól, akik az élet, aszerelem és a bizalom útvesztőjében bolyongva együtt ismerik meg az igazság gyógyító erejét.
A koránt sem szent Sky végzős középiskolásként találkozik Dean Holderrel – egy sráccal, aki nagy nőcsábász hírében áll. A fiú már a legelső találkozás alkalmával rabul ejti a szívét, ugyanakkor félelmet is kelt benne. A múltjára emlékezteti Sky-t, aki hosszú időn át próbálta eltemetni magában a történteket. Eldönti, hogy távol tartja magát a fiútól, de annak kitartása és ellenállhatatlan mosolya hamar semmivé foszlatja az elhatározását. Dean azonban maga is nyomasztó emlékeket őrizget. Amikor ezekről tudomást szerez, az visszavonhatatlanul megváltoztatja Sky-t, talán örökre szétrombolva lelkében a bizalom érzését.
A múlt mindkettőjükön mély sebeket ejtett, melyek csak akkor gyógyulhatnak be, ha bátran szembe tudnak nézni a történtekkel. Az őszinteség az egyetlen út, hogy végre szabadon, korlátok nélkül éljenek és szeressenek. A Reménytelen egy olyan regény, amitől eláll a lélegzeted. Elvarázsol, magával ragad, transzba ejt. Készülj fel, hogy újra átéld az első szerelmet..."

A sorozatról: 

A sorozat két kötetből áll, aminek az első része tavaly, a második idén jelent meg angolul.
Elég pozitív visszajelzést kapott, a Goodreadsen a két kötetet több, mint 111.000-en értékelték eddig, és 4.5 átlag felett van.

A szerző:


5 megjegyzés:

  1. Juj, ezt már nagyon régóta szeretném elolvasni. Legalábbis Maya az írótársunk már írt róla. Ő csak angolul olvas. És csillagos 5-re értékelte. Én is kíváncsi vagyok rá, hogy tényleg olyan jó-e? :-))

    VálaszTörlés
  2. @mayertimi: Én is elég pozitívan állok hozzá. :o) Ráadásul olyan széééép a borítója, nem? ;o)

    VálaszTörlés
  3. Igen, meg érdekes a sztori ... legalábbis amit én tudok róla. :-DDD

    Bár én nagyon nem vagyok borító alapján választó olvasó, igazából hidegen hagy, hogy milyen ... de a Párválasztó borítójától konkrétan csorog a nyálam, de az összes résznek gyönyörűséges. (mégis elég megosztó könyv, van akinek tetszik, van aki azt mondja nagyon közepes :-(( )
    http://www.pinterest.com/pin/400116748115652498/

    VálaszTörlés
  4. Hát nézd meg ezt, nem gyönyörűséges?
    http://www.pinterest.com/pin/258745941064579434/

    Szerintem ez lesz az első könyv amit a borító miatt fogok majd a kezembe :-D

    VálaszTörlés
  5. @mayertimi: Ó igen, ennek a sorozatnak gyönyörűségesek a borítói, nekem is nagyon tetszenek. :o) A történet pedig. Hát igen, én is elég vegyes véleményeket olvastam róla eddig, így úgy vagyok vele, hogy vagy nagyon be fog jönni, vagy nagyon nem.

    VálaszTörlés