2013. december 2., hétfő

Új sorozat magyarul: Szerethetetlen

A sorozat: Port Fare / Szerethetetlen

Könyv #1: Szerethetetlen | Műfaj: YA
Itthon kiadja: Maxim Könyvkiadó | Megjelent
"A tizenhét éves Maggie Brown kiugró arccsontjával és karikás szemével a kábítószeres modellek mintapéldánya lehetne. Maggie problémáját azonban nem a drogok, hanem az anyja jelenti. A lány ráadásul egyre jobban belegabalyodik Seth Prescottba, az új srácba a suliban, és attól fél, hogy a fiú is cserben fogja hagyni, mint mindenki más. Seth Prescott a rendőrség beépített embereként került a Port Fare High iskolába, de munkája dacára beleszeret Maggie-be. Miközben Seth azon fáradozik, hogy a New York állambeli Port Fare-t megszálló szadista drogdílereket kifüstölje a kisvárosból, a hajsza halálosra fordul, és Maggie élete is veszélybe kerül. Seth és Maggie önmagukat is megismerik humorral tarkított, összetört szívekkel övezett, romantikus útjukon, és eközben a világuk mindörökre megváltozik.
Sherry Gammon első regénye, a Szerethetetlen egy trilógia első kötete. A sorozat az emberi szellem erejét és kitartását hirdeti és azt, hogy soha nem szabad feladni, különösen ha szerelemről van szó.
"

A sorozatról:

Bár a trilógia első része 2011-ben jelent meg angolul, a második csak 2013-ban, a harmadik pedig jövőre fog. Olyan hű de nagy olvasótábora, egyelőre nincs a Goodreads alapján, ugyanis az első részt több, mint 3.800-an olvasták, a másodikat pedig majdnem 500-an. Egyelőre mind a 2 kötet értékelése 4 egész fölött van.

A szerző:

2 megjegyzés: