2013. december 7., szombat

In My Mailbox (21.)- A postás mindig kétszer csenget

Mi is az az In My Mailbox?: Ez az esemény Kristi blogjáról indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb. Majd pedig linkelik a bejegyzésüket Kristi aktuális bejegyzéséhez.

A november egyértelműen a recenziós, valamint az előolvasásos könyvekről szólt. Így került hozzám A hibátlan játék, Játék a házassággal, Színjáték, Csontszüret, Tiéd az életem, Rule, A csábítás művésze, az Összetört glóriák 4. része és a Szeretni valakit. Az Összetört glóriák 4. része még várat magára. A többi már sorra került, tetszettek is, de a leggyengébbnek a Szeretni valakit érzem.

Könyvtárból vándorolt velem haza A hajnalra várva -ami a Várólista csökkentés miatt lett időszerű-, az Égből pottyant szakács -ami katasztrófa volt-, és Az angyal, ami a 12. könyvem lett a Várólista csökkentésben, vagyis az utolsó. :o) Idén, így sikerült teljesítenem az eseményt!

És naná, hogy bár megfogadtam nem veszek könyvet magamnak az ünnepek végéig, de nem tudtam ott hagyni az Örökké a csajomat. Olvasni még nem olvastam, de remélem nem fogom megbánni a megvételét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése