2013. július 5., péntek

Szepesi Niki folytatja

Nocsak-nocsak, már úton is van a volt úszónő újabb könyve. Ha minden igaz, augusztus végén kerül a boltokba. Ilyenkor érdekesnek tartom az Ulpius hipergyors munkáját, de kíváncsi leszek, hogy vajon megjelennek-e majd azok a könyvek is, amiket beígértek július-augusztusra. A téma pedig? A címből sok minden sejthető, de EBBŐL is.


forrás
Az előző könyvéről ITT írtam.

Frissítve 07. 06.
A könyv címe végül Orgazmuspontok lesz, EMIATT.

12 megjegyzés:

  1. Most olvastam a Blikkben, hogy megjelenik, miután kiírta a Fcaebook oldalára az Ulpius is. :/
    Ez már a szemét legalja. :(
    Ez első könyvnél még úgy voltam, hogy jól van, mondja el, amit akar, biztosan nem csak a szex és a botrány miatt teszi.
    Most már azt gondolom, hogy egy haszonleső, pénzéhes, bosszúszomjas, magányos nő, aki így akarja felhívni magára a figyelmet.
    Szerinted?

    VálaszTörlés
  2. @Kristina: Szerintem tuti, hogy most már csak a pénzről van szó (amekkora felhajtás volt az első könyv körül is, jó kis pénzt szedhetett össze és fog is. Gondolj bele, ha "okosan" csinálja, akkor jó pár évre rendezi az anyagi helyzetét. Aztán mielőtt elfogyna neki, ír egy harmadikat is. Ellesz így nyugdíjas koráig.), meg tán van benne egy jó adag bosszú is. Igazából fogalmam sincs miről tud még írni. Még több férjes pasiról rántja le a leplet és ennyi? Ez lesz a hobbija?

    VálaszTörlés
  3. :D Elég okosan csinálja, ha a jövőjére gondol.
    DE ez a bosszú nem a pasikon csattan, hanem a feleségeken, meg a gyerekeken. Arra nem gondol? :/

    VálaszTörlés
  4. @Kristina: Igen, így van. A családokon csattan az egész és pont emiatt, elfogadhatatlan számomra, hogy egy könyvben teregeti ki a szennyest. Belegondolni se akarok, milyen érzés lehetett a feleségeknek egy könyvben szembesülni azzal, hogy félrelépett a párjuk és most már az egész ország-világ tudhat róla. Úgy látszik Nikit ez nem érdekli, csak azok a milcsik, amiket így zsebre tehet.

    VálaszTörlés
  5. Ha ekkora az eladási arány, akkor azért el lehet gondolkodni, hogy milyen is maga az ország népe. Vagyis a nép felfogása. Egyre több olyan hozzászólással találkoztam, ahol férjek, apák szerették volna megvenni, kérdem én, MIÉRT? :D

    VálaszTörlés
  6. @Kristina: Megvenni: a csajt vagy a könyvet? Mert egy idő után ez vezethet odáig is, hogy ajánlatokat fog kapni csak azért, hogy elmondhassa magáról X emberke, hogy neki is megvolt. De hogy miért veszi a nép? Botrány. Szeretjük a botránynak kikiáltott könyveket, mert kíváncsi természetűek vagyunk. Van aki ellen tud állni, van aki nem. Látod, én is elolvastam. :oP Hogy a pasik meg miért kíváncsiak rá? Kb. azért, mint a pornóra.

    VálaszTörlés
  7. Én is el fogom olvasni, de nem a szex miatt, talán ihletet kapok és összejön blogra egy jó kis bejegyzés. :D
    Van benne egyáltalán szex? El sem tudom képzelni, hogy miről is szólhat végig. Mármint önéletrajzi egyáltalán? Vagy szexkalauz? :)
    Egye fene, elkérem a barátnőmtől és elolvasom én is, ki tudja a végén még rajongó leszek. :P :D

    VálaszTörlés
  8. Ne már! Minek kell ez? (Oké, az elsőnél én is úgy voltam vele, hogy megjelent egy ilyen könyv, elolvasom - de minek folytatni?) Szomorú, h. erre van pénz! :(( Nálam most az Ulpius nagyon leírta magát :(

    VálaszTörlés
  9. @Kristina: maga a sztori úgy épül fel, hogy repül az egyik ismerőséhez és közben visszaemlékszik a gyerekkorára, az úszós éveire, egyes pasikra és a velük történő aktusokra. Szóval van benne szex, de azért nem csak erről szól. Kb. a felét teheti ki.

    VálaszTörlés
  10. @koalány: olyan könyvre mindig van pénz, ami botránygyanús és vonzza ezzel az olvasókat. Én már csak abban reménykedek, hogy beígérték K. Cole trilógiának befejező részét erre a hónapra, kíváncsi vagyok, hogy időben ki fog-e jönni, vagy még a Niki könyve is hamarabb lesz kapható, mindent háttérbe szorít majd. :oS

    VálaszTörlés
  11. Most olvastam a facebookon, hogy tegnap az Ulpius-ház ezt linkelet ki:
    "A Blikk megírta, hogy változik Szepesi Niki második könyvének címe, mert a szerző nem használhatja az "olimpia" szót címben, ugyanis az "olimpia" – valamint a szimbólum, az öt karika maga – jogi védelem alatt áll. Az Orgazmuspontok már előrendelhető weboldalunkon:

    http://www.ulpiushaz.hu/szepesi-nikolett-orgazmus-pontok"

    VálaszTörlés
  12. Nekem az első rész se tetszett (Én, a szexmániás).
    Amennyire nagyon vártam, hogy elolvashhasam, olyan nagy csalóád volt a könyv... :-(

    VálaszTörlés