2013. június 19., szerda

"Waiting On" Wednesday (60.)- Várólistára ...

Mi is az a "Waiting On" Wednesday"?: amolyan várható megjelenéses rovat, amit Jill hozott létre a blogjában. Minden héten 1 könyvet mutatnak be a bloggerek, amit valamiért várnak, miért, mikorra várható, stb., majd a bejegyzés linkelése Jill aktuális blogbejegyzéséhez.

Lehet, hogy pofára esek majd, de a fülszövege alapján adni fogok neki egy esélyt.


Várható hazai megjelenése: jún. 28. | Kiadja: Lilith Könyvek
Oldalszám: 300 | Ára: 3295

"A NEW YORK TIMES, és a USA TODAY BESTSELLERE

Egy ambiciózus gyakornok. Egy perfekcionista igazgató. És rengeteg indulat. Ismerje meg a történetet, amelynek blog előzményét több mint kétmillióan olvasták el online!
Chloe Mills esze borotvaéles, mindent belead a munkájába, és éppen most szerzi az MBA-diplomáját. Egyetlen problémája van csak: a főnöke, Bennett Ryan, aki szigorú, korlátolt, tapintatlan - és teljes mértékben ellenállhatatlan. A Gyönyörű Rohadék.
Bennett Franciaországból tért haza Chicagóba, hogy fontos szerepet vállaljon a családi médiavállalkozásban. Nem gondolta volna, hogy az az asszisztens, aki oly sokat segített neki innen, Chicagóból, míg ő külföldön volt, egy káprázatos, ártatlanul provokatív - és végtelenül dühítő - lény, akit mostantól mindennap látnia kell. A pletykák ellenére Bennett sohasem csípett fel nőket a munkahelyén. De Chloe annyira csábító, hogy már hajlandó érte kijátszani - vagy akár nyíltan felrúgni - a szabályokat, csak hogy megkaphassa őt. Az irodaépület bármely zugában.
Mikor az egymás iránti étvágyuk eléri a kritikus pontot, Bennettnek és Chloének dönteniük kell, milyen áldozatot hajlandók hozni, milyen nyereségért.

A könyv egy ideig The Office by tby789 címen csak on-line volt elérhető, és kétmillióan olvasták a szórakoztatóirodalmi oldalakon. A Gyönyörű rohadékot, mielőtt könyv formájában is megjelent volna, alaposan átdolgozták.
A könyvből film is készül a közeljövőben.
Csak felnőtt olvasóknak."

4 megjegyzés:

  1. főleg, hogy film is készül belőle. így még inkább érdemes elolvasni.:D bár egy kicsit sablonkönyvnek tűnik. aztán lehet, hogy pozitív csalósás lesz belőle.:)

    VálaszTörlés
  2. @~Johanna.: valami rémlik, hogy olvastam a filmről, de lehet keverem egy másik könyvvel. Mostanában elég sok adaptáció van betervezve a következő évre, évekre (hála az égnek). És azt már lehet tudni, hogy kik fogják játszani a főszerepet?

    VálaszTörlés
  3. nem. felmentem a hivatalos honlapra, de semmi infó nem volt még róla.:)

    VálaszTörlés