2018. április 10., kedd

Nyerj egy páros mozijegyet az Éjjeli napfény premier előtti vetítésére!

Április19-től kezdik el vetíteni a hazai mozik Trish Cook azonos című bestsellere alapján készült filmet, az Éjjeli napfényt. A könyv a Maxim Könyvkiadó gondozásában jelent meg magyarul. A film magyar szinkronos előzetesét ITT tudjátok megnézni.


A ​17 éves Katie Price egy ritka betegséggel él együtt: minimális mennyiségű napfény is halálos fenyegetés a számára. Mivel napközben muszáj a házban maradnia, társaságul csupán megözvegyült apja és legjobb (na jó, igazból az egyetlen) barátja szolgál. Katie világa csak azután teljesedik ki, hogy lement a nap: ilyenkor fogja a gitárját, és a helyi pályaudvaron játszik a jövő-menő utasoknak.
Charlie Reed valaha sztáratléta volt, és az életében most épp nagy változások vannak készülőben – ő az a fiú, akiért Katie a távolból titokban már évek óta rajong. Miután egy este meglátja a gitározó lányt, a sorsaik összeforrnak, és egy csillagokon átívelő szerelem veszi kezdetét.
Miközben támogatják egymást céljaik elérésében, és egymásba szeretnek a nyári éjszakák leple alatt, Katie és Charlie között olyan szoros összeköttetés alakul ki, ami elég erős ahhoz, hogy megváltoztassa őket – és mindenki mást is körülöttük –, örökre.
A könyv alapján készült film – főszerepben a Disney sztár Bella Thorne-nal és az első főszerepében Patrick Schwarzeneggerrel – már a mozikban!

A könyvbe ITT bele tudtok olvasni.
ITT pedig 30%-os kedvezménnyel meg tudjátok rendelni.

A Maxim Könyvkiadó felajánlott 1 db páros mozijegyet a premier előtti vetítésre, ami 2018. április 18-án, szerdán lesz 19 órától Mi Mozinkban Óbudán, a 2-es teremben.
És mi a feladat?
Látogass el a Könyvesem blog Facebook oldalára és a nyereményjáték felhívásával kapcsolatos bejegyzésnél válaszolj helyesen a feltett kérdésre! (Csak az ott megadott helyes válaszokat veszem figyelembe a sorsoláskor!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése