2018. április 3., kedd

Ki lesz az 1 milliomodik látogató?


Közeledik az oldal az 1 milliós látogatottsághoz és nagyon szeretném, ha segítenétek megörökíteni azt a pillanatot, amikor az oldal statisztikája a bűvös számot mutatja majd. 😊
Vagyis, ha pont te vagy az, akinél az oldal jobb oldalán az "Összes oldalmegjelenítés"-nél az 1.000.000 szerepel majd, kérlek, hogy fényképezd le a statisztikát (PrtSc vagy más megoldás) és küldd el nekem e-mailben (konyvesem@gmail.com) / Facebookon / Instán a képet! 😍 Én pedig egy saját készítésű könyves meglepetésdobozzal leplek meg cserében, mely egy könyvet és más kis meglepetéseket fog tartalmazni. 

Kérlek benneteket, hogy segítsetek megörökíteni nekem a pillanatot! 😀


És igen: az oldal 2018.04.03-án 18:02/03 perckor elérte az 1 milliomodik látogatást!  🎉 😍
És hogy miért két időpontot írtam most?
Történt, hogy bár eddig még nem jelentkezett a "szerencsés" látogató, de egy másik kedves látogatótól, aki az 1.000.001.-ik volt kaptam fényképet a statisztikáról és az ő képén 18:02 perc szerepelt.
Viszont történt, hogy 18 óra előtt a kíváncsiság kedvéért ránéztem a blog belső statisztikájára és majdnem elájultam. Ugyanis 17:23-kor tettem közzé a bejegyzést és akkor még 999.180 volt a látogatás. Nos, olyan 30 perccel később azt láttam, hogy már csak 13 látogatás hiányzott a bűvös számhoz. Ebből is látszott, hogy nagyon sokan próbáltatok segíteni abban, hogy megörökíthessük a pillanatot. Köszönöm ezt nektek! Mikor magamhoz tértem frissítettem a statisztikát és hirtelen szembe találtam magamat ezzel:
Valaki épp abban a pillanatban kattintott az oldalra és lett ő az 1 milliomodik látogató. Én pedig csak néztem a belső statisztikát és komolyan mondom, könnyes lett a szemem, hogyha így, de részese lehettem a pillanatnak. 😊 Ez pedig az én gépem szerint 18:03-kor volt. 
Továbbra is várom a fényképet az illetőtől!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése