2016. május 4., szerda

A postás mindig kétszer csenget (33.)

Mi is az A postás mindig kétszer csenget?: Ez az esemény külföldi blogok mintája alapján indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb. 

Nézzük akkor, hogy ebben a hónapban mely könyvek kerültek a birtokomba. ;o)

Recenzió keretében a Dorothynak meg kell halnia került hozzám, ami nagyon klassz kis olvasmány volt, hamarosan jön a bejegyzés is róla.

A másik 5 könyv pedig saját beszerzés.
Az Üresek városa igazából hirtelen felindulásból elkövetett tett, mert az első rész olvasását hatalmas csalódásként éltem meg. Na mindegy, remélem, hogy nem fogom megbánni a beszerzését, próba cseresznye. ;o)
A Vörös királynőt használtan nagyon kedvező áron sikerült beszereznem, így nem hagyhattam ki a lehetőséget.
A Mélységről őszintén szólva nem is hallottam, de amikor elolvastam a fülszövegét annyira tetszett, hogy nem tudtam a polcon hagyni.
Érdekelnek az Anasztázia-elméletek, így került a kosaramba Falconer könyve is.
A Gyönyörű titkok múzeuma szintén hirtelen felindulásból elkövetett tett. Tudtam a könyv létezéséről, többnyire pozitív vélemények maradtak meg bennem vele kapcsolatban, de annyira nem sürgettem a beszerzését. Most viszont a borítója annyira megfogott, hogy hazavittem. (Mármint nem a borítót, hanem az egész könyvet.) :oP

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése