2015. szeptember 20., vasárnap

Őszi Book Tag

Eddig még nem olvashattatok Book Tag-et a blogon, de most Annie könyves blogján belefutottam egybe, ami elnyerte a tetszésemet. Igaz, módosítottam rajta. Mivel nem vagyok nagy film néző, így azokat a kérdéseket kihagytam. ;o) 


Mit szeretsz legjobban az őszben? 
Ahogy a természet átalakul. Imádom az őszi erdőt, gyönyörű! Bár az is igaz, hogy csak addig tartom gyönyörűnek, amíg a latyak, az eső nem mossa el az egészet. ;o)
Melyik az a könyv, ami emlékeztet az iskolás napjaidra? 
Az összes kötelező olvasmány, de leginkább az általános iskolaiak. Vuk, Tüskevár, Egri csillagok, Kőszívű ember fiai, stb.
Melyik az a borító, ami őszi hangulatot idéz számodra? 
Nem rég hagytam félbe Peter Prange: Égből lopott szerelem c. regényét, így ez ugrott be egyből. Gyönyörű a borító, a történetről ugyanezt elmondani viszont nem tudom. :oS
Melyik a kedvenc horror/halloween történeted? 
Ritkán olvasok horror történetet, de kb. 16-17 évesen faltam Stephen King regényeit. Kedvencem nincs, de az Állattemetőn lehet borzongani, ha ahhoz van kedvetek. ;o)
Melyik őszi megjelenésű könyvet várod a legjobban?
Nagyon sok jónak tűnő könyv fog megjelenni ősszel és ha minden igaz, október végén jelenik meg Rainbow Rowell: Fangirl c. regénye is a Scolar gondozásában. Az Eleanor és Park is nagyon tetszett, így ebben a történetében is nagyon bízom. ;o) 

Melyek azok a könyvek, amiket idén tervezel olvasni?  

Ó, ezt nem merem írásba foglalni. :oD Sok-sok könyvet szeretnék még idén elolvasni, de aztán alakul, ahogy alakul. Ember tervez, Isten végez. Többnyire ha betervezem, hogy most elolvasom X könyvet, tuti, hogy más akad a kezembe amihez kedvet kapok, X könyv meg porosodik tovább. ;o)

Kép forrása: 1., 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése