2015. szeptember 5., szombat

A postás mindig kétszer csenget (25.)

Mi is az az In My Mailbox?: Ez az esemény Kristi blogjáról indult. A résztvevő bloggerek hetente, havonta -kinek, hogy- beszámolnak egy-egy bejegyzésben arról, hogy az adott héten/hónapban milyen könyveket vettek, kaptak recenzióra, kölcsön, cseréltek, kölcsönöztek a könyvtárból, stb. Majd pedig linkelik a bejegyzésüket Kristi aktuális bejegyzéséhez.

Ez a hónap leginkább a könyvtári kölcsönzésekről szólt, venni csak 1 könyvet vettem, méghozzá az Alexandra nyári akciójának keretén belül a Majd újra lesz nyarat.
A könyvtárból vándorolt hozzám A fehér gyöngy, Három megszegett ígéret, A hűséges, A fájdalom szépsége, Bocsáss meg L.P.! (mindig Leonard Pockot olvasok) és az Égből lopott szerelem.
A Hajnali alkonyt és a Szerelmem Egyiptomot kölcsönbe kaptam.
A lány a vonaton pedig recenziós példány a közös könyves blogunkon, a Könyvfalókon keresztül.

A Majd újra lesz nyarat, A lány a vonatont és A hűségest már olvastam.
Ezek közül pedig épp folyamatban van a Bocsáss meg L.P.! és az Égből lopott szerelem. A Bocsáss meg L.P. eddig nagyon tetszik (kb. a felénél járok), de az Égből lopott szerelem nem varázsolt még el. Igaz, kb. csak 50 oldalt olvastam eddig, de elég nyögve nyelősen.

2 megjegyzés:

  1. A Leonard Peacockot én is hamarosan olvasom, az Égből lopott szerelmet pedig körülbelül ezeknél az oldalaknál hagytam félbe... :)
    zsófi

    VálaszTörlés
  2. Az L.P.-t mindenképp olvasd el, nekem legalábbis nagyon tetszett. Az Égből lopott meg lehet, hogy nekem is itt fog abbamaradni. :oS

    VálaszTörlés