2015. szeptember 5., szombat

Nyereményjáték!- Frissítsük fel a rovatokat!

kép forrása
Rég volt már nyereményjáték, utoljára még 2014 márciusában, a blog 4. születésnapja alkalmából. Sok mindent lehetett volna ünnepelni, de mivel a 2014-es évben nem nagyon tudtam frissülni, így ezek elmaradtak. Most ömlesztve szeretném az elmúlt kb. másfél év nagyobb eseményeit megünnepelni egy nyereményjátékkal. :o)

Lássuk, hogy mik voltak azok a nagyobb események, melyek ünnepségre adnak okot:
-  2015 februárjában a Könyvesem blog 5 éves lett! Hihetetlen!
- Frissülések ide vagy oda, míg a 4. születésnapkor 615 FB like-olója volt a blognak, ez a mai napon már 1700 fölött van! Köszönöm nektek!
- A molyon is öregedtem, augusztusban 6 éves moly lettem! :o)

Lássuk akkor először, hogy mi lenne a nyeremény, mert gondolom leginkább ez fúrja az oldalatokat. ;o) Először könyvre gondoltam -mily meglepetés-, de aztán úgy döntöttem, hogy inkább döntse el a nyertes, hogy milyen könyvet szeretne a nyereményének, vagyis amit nyerni lehet, az

     1 db 5.000 Ft értékű Alexandra vásárlási utalvány
Bővebben az utalványról ITT olvashattok.

És mi lenne a feladat? Egyszerűen csak töltsétek ki az alábbi dobozt! Persze vegyétek figyelembe a rovatokhoz szükséges tudnivalókat, mert csak akkor fogadom el az érvényes "pályázatot"! ;o)
  • A Kérdezz! Felelek!-ben olyan kérdéseket várok a bloggal, könyvekkel, olvasási szokásokkal, velem kapcsolatban, stb., melyek válaszaira kíváncsiak lennétek. 
  • A Leg-leg-leg-ben pedig olyan ötleteket várok, mely kritériumoknak megfelelően egy-egy Top10-es listát tudok létrehozni.
  • Az Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe! rovathoz könyvajánlókat várok. Bővebben ITT olvashattok a rovatról. Annyi most a változtatás, hogy ebben a dobozban várom az ajánlókat, nem külön e-mailben.



  • olyan e-mail címet adj meg, melyet rendszeresen nézel. Amennyiben nyersz, és 30 napig nem reagálsz a megkereső e-mailemre, abban az esetben új nyertest sorsolok.
  • a vásárlási utalványt postai úton, ajánlott levélként juttatom el a nyertes részére
  • természetesen harmadik félnek az e-mail címedet nem adom ki
  • a név amivel regisztrálsz a játékban, lehet nick név is
  • nem kell mind a 3 rovathoz kérdést, tippet, ajánlót küldened, de egyhez mindenképp!
  • minden kérdéssel, tippel, ajánlóval nő az esélyed a nyereményre! Ha 1 kérdést küldesz, akkor a neved a sorsoláskor 1X lesz a kalapban, de ha 55 kérdést, akkor 55X. Ha még azon kívül küldesz 10 könyvajánlót és 5 ötletet a Leg-leg-leg-hez is, mindegyikkel nő az esélyed!

A nyereményjáték 2015. október 3-ig tart! Sorsolás október 4-én!
Nyereményjátékra fel! ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése